Toplama

Sinyalin gelme değeri çok kısa değilse ve analog değer sabitise yukarıdaki mantıkla toplaya bilirsin. Fakat sana gelen analog sinyal çok değişgen ve ms. ler içerisinde yenileniyorsa işe yaramaz bu durumda kafa patlatman gerekir.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Öncelikle şunu yap Zaten hali hazırda bir kantar var ve sana kg bilgisini analog olarak gönderiyor ise önce aldığın değeri scalalandırıp kg birimine çevir ve ayrıca hazır olan sistemden birde dijital çıkış al ve yeni kurduğun sisteme input olarak bağla bu input ölçüm bittiğinde sana birkereye mahsus bir saniyelik sinyal göndersin bu işlem sana gelen analog sinyal her değiştiğinde tekrarlansın. aldığın sinyalin yükselen kenarı ile çevirdiğin kg birimini sürekli bir alanda topla.
 
Evet anlık geliyor kontak aç kapa gibi teşekkür ederim çalışacağım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…