yigitsdr Usta Üye Katılım 22 Şub 2010 Mesajlar 747 Puanları 181 24 Eki 2019 #11 Elektrik892' Alıntı: 4 katlı 7 daireli bina hepsini tam bilmiyorum ama 3 dairenin falan evlerinde aynı şekilde toprakta Elektrik varmiş. Elektrikçi cagirip yaptircaz. Sadece 1 dairededen dolayı da kaynaklanabilirmi. Çunkü daha önceden böyle bişey yoktu Genişletmek için tıkla ... Yukarıdaki sn. elektrikçicüneyt ve GUNAY ELEKTRIK'in tespitleri çok doğrudur! Bütün dairelerin ve Ana Pano'nun yönetmeliğe göre düzenlenmesi gerekiyor. Bir mühendislik firmasına yaptırırsanız daha yerinde olur. Son düzenleme: 24 Eki 2019
Elektrik892' Alıntı: 4 katlı 7 daireli bina hepsini tam bilmiyorum ama 3 dairenin falan evlerinde aynı şekilde toprakta Elektrik varmiş. Elektrikçi cagirip yaptircaz. Sadece 1 dairededen dolayı da kaynaklanabilirmi. Çunkü daha önceden böyle bişey yoktu Genişletmek için tıkla ... Yukarıdaki sn. elektrikçicüneyt ve GUNAY ELEKTRIK'in tespitleri çok doğrudur! Bütün dairelerin ve Ana Pano'nun yönetmeliğe göre düzenlenmesi gerekiyor. Bir mühendislik firmasına yaptırırsanız daha yerinde olur.
İbrahim 4545 Üye Katılım 23 Eki 2019 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 34 25 Eki 2019 #12 Elektrik892' Alıntı: 4 katlı 7 daireli bina hepsini tam bilmiyorum ama 3 dairenin falan evlerinde aynı şekilde toprakta Elektrik varmiş. Elektrikçi cagirip yaptircaz. Sadece 1 dairededen dolayı da kaynaklanabilirmi. Çunkü daha önceden böyle bişey yoktu Genişletmek için tıkla ... Daire daire ayır öyle bak arıza olan dairenin topraklama sini söktüğün de hangi dairede var anlarsın hedef küçült yani
Elektrik892' Alıntı: 4 katlı 7 daireli bina hepsini tam bilmiyorum ama 3 dairenin falan evlerinde aynı şekilde toprakta Elektrik varmiş. Elektrikçi cagirip yaptircaz. Sadece 1 dairededen dolayı da kaynaklanabilirmi. Çunkü daha önceden böyle bişey yoktu Genişletmek için tıkla ... Daire daire ayır öyle bak arıza olan dairenin topraklama sini söktüğün de hangi dairede var anlarsın hedef küçült yani