Topraklama olmayan tesisata yapılabilecekler kacak önleme

rekuerest

Üye
Selamun Aleyküm Öncelikle Ben İnternet Cafe İşletmecisim Elektirik Problemim Hattımda Öncelikle Topraklama Yok Tesisati Kendim Cektim Ama Bir Farz Bir Nötr Olarak Çektim 20 Tane Priz Var Tekrar Topraklama Cekmek Beni Yoracak Kacak Akım Önlemini Sigorta Kutusundan Engelleyebilirmiyim? Kablo(Topraklama) Cekmeden?

5 Bilgisayar 2.5 Kablo Tek Damar Şeklinde Çektim

Topraklama önemlidir. Olmazsa olmaz. Hem hayati tehlike var hem de cihazların zarar görme ihtimali var. İlk fırsatta topraklama yapmanızı öneririm. Pek tavsiye etmesemde sıfırlama yapabilirsiniz

Kaçak olduğunda kendiniz ya da müşterileriniz kısa süreli ( ya da kullandığınız malzemenin elektriksel güvenilirliğine göre uzun süreli ) olarak çarpılmayı göze alabilirseniz kaçak akım rölesi kullanabilirsiniz topraklama olmadan . Günün yorgunluğunu alır , iyi gelir :)

abi izolasyon trafosu nedir
Beden yerine cüzdan yorularakta ! olabilir.İhtiyaç kadar izolasyon trafosu konabilir mesela.

Selamun Aleyküm Öncelikle Ben İnternet Cafe İşletmecisim Elektirik Problemim Hattımda Öncelikle Topraklama Yok Tesisati Kendim Cektim Ama Bir Farz Bir Nötr Olarak Çektim 20 Tane Priz Var Tekrar Topraklama Cekmek Beni Yoracak Kacak Akım Önlemini Sigorta Kutusundan Engelleyebilirmiyim? Kablo(Topraklama) Cekmeden?

5 Bilgisayar 2.5 Kablo Tek Damar Şeklinde Çektim

topraklama olmazsa cihazlarınızın bozulması ve verimsiz çalışması kaçınılmazdır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
3-5-10-20 metre kablo çekmek yoruyorsa hiç bulaşmasaydın millet 300-500metre kablo çekiyor bütün gün kilometreler oluyor çektikleri...

Forum istatistikleri

Konular
129,833
Kullanıcılar
452,659
Son üye
ertkn

Yeni konular

Geri