Selamun Aleyküm Öncelikle Ben İnternet Cafe İşletmecisim Elektirik Problemim Hattımda Öncelikle Topraklama Yok Tesisati Kendim Cektim Ama Bir Farz Bir Nötr Olarak Çektim 20 Tane Priz Var Tekrar Topraklama Cekmek Beni Yoracak Kacak Akım Önlemini Sigorta Kutusundan Engelleyebilirmiyim? Kablo(Topraklama) Cekmeden?
Topraklama önemlidir. Olmazsa olmaz. Hem hayati tehlike var hem de cihazların zarar görme ihtimali var. İlk fırsatta topraklama yapmanızı öneririm. Pek tavsiye etmesemde sıfırlama yapabilirsiniz
Kaçak olduğunda kendiniz ya da müşterileriniz kısa süreli ( ya da kullandığınız malzemenin elektriksel güvenilirliğine göre uzun süreli ) olarak çarpılmayı göze alabilirseniz kaçak akım rölesi kullanabilirsiniz topraklama olmadan . Günün yorgunluğunu alır , iyi gelir
Selamun Aleyküm Öncelikle Ben İnternet Cafe İşletmecisim Elektirik Problemim Hattımda Öncelikle Topraklama Yok Tesisati Kendim Cektim Ama Bir Farz Bir Nötr Olarak Çektim 20 Tane Priz Var Tekrar Topraklama Cekmek Beni Yoracak Kacak Akım Önlemini Sigorta Kutusundan Engelleyebilirmiyim? Kablo(Topraklama) Cekmeden?