Mutfak var ama çöplük gibi.tamam rakılar senden olsun ama mutfak varsa yemek benim işim. Türkiye turuna çıkacağım. yolumun üzerindesin haberin olsun.
ben dışarıdan çok rahat yemek yiyemiyorum. parasından değil, uyuzluk katsayım o konuda yüksek.Mutfak var ama çöplük gibi.
En azından temizletecek birisini buldum derim gelirsen
Yaf yemekle ne uğraştıracaam seni. Pide mide söylerim idare ederiz.
Olmazsa kebap mebap bakarız..
ben tavlayı canlı severim yüz yüze olacak, zarların sesi gelecek, hatta fincanda olacak.Internetdekı "ping" sayısının yuksek olması oyunlarda gecıkmeye sebep olabiliyor. En basit, tavlada", pıng 0.02" ıken rahat oynuyorum. Bu sayı biraz yukseldimi oyun kasıyor takılıyor. BU acıdanda bakmak mümkünmü.??
Baba, bunu davet olarak alırım. Yanında her türlü meze, garnıtor de kabulumdur..ben tavlayı canlı severim yüz yüze olacak, zarların sesi gelecek, hatta fincanda olacak.
konum at, yeterBaba, bunu davet olarak alırım. Yanında her türlü meze, garnıtor de kabulumdur..
İzmir sınırlarına gir, otoban gişelerinden sonra karsındayım..
Teknik olarak bu açıdan bakılmaz.Internetdekı "ping" sayısının yuksek olması oyunlarda gecıkmeye sebep olabiliyor. En basit, tavlada", pıng 0.02" ıken rahat oynuyorum. Bu sayı biraz yukseldimi oyun kasıyor takılıyor. BU acıdanda bakmak mümkünmü.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?