Bende satranç dışında hiçbir oyun yok.oyun oynamam dediğim, hani böyle kurulum, yüksek internet filan değil. sadece mantık oyunları ve solitare oynarım. bir mantık oyunu vardı 36 level ve ben tam 18 ayda bitirebildim. devamı da çıkmadı zaten. bulursam paylaşırım.
linkini attım denemeni tavsiye ederim yalnız indirirken fena internetini yiyecek tam 965 kb.Bende satranç dışında hiçbir oyun yok.
Bu oyun gerçekten conta yaktırır. İyisi mi hiç başlamadan bitireyimlinkini attım denemeni tavsiye ederim yalnız indirirken fena internetini yiyecek tam 965 kb.
ilk 8 seviye çok kolay, iş sonrasında.Bu oyun gerçekten conta yaktırır. İyisi mi hiç başlamadan bitireyim.
Şöyle bir göz attım ilk seviyeler böyleyse... Yok ben almıyım... Dertsiz başımıza dert açtırıcanilk 8 seviye çok kolay, iş sonrasında.
dediğim gibi ben 18 ayda bitirebildim.Şöyle bir göz attım ilk seviyeler böyleyse... Yok ben almıyım... Dertsiz başımıza dert açtırıcan
Sende iyi sabır varmış. Ben 5 dakikada bittim.dediğim gibi ben 18 ayda bitirebildim.
Sanırım yazılanları tam okuyamadınızO zaman bu sorunu asla çözemeyeceğim gibi. En oluru rekabetçi oyun oynamayı bırakmak sanırım....
Eğer sorunuz sadece Topraklama ile ilgili ise :Topraklamayı çektirirsem sorunuma çözüm getirebilirmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?