tork kontrol

Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
arkadasım bildiğim kadarıyla uygulayan arkadaslarım control teknik birde toshıba'nın sürücülerinin bu konuda çok iyi olduğunu söylüyorlar..
 
avrupa malı olması lazım danfossta yanılıyorda olabilirim
 
Tork Kontrolde Abb Acs800 Serİsİ MÜkemmel Dtc Dİrekt Tork Kontrol Encoder Gerİ Beslemesİne Gerek Kalmadan Yapabİlİyor.
 
siemens mm440 olabilir şu an işletmemde tork kontrollü kullanılmakta.
 
enda marka ac zeybek te de var uygulamada diğerleri ile kıyasta ne derece uygun bilmiyorum ama sisel den bilgi alabilirsin
 
Micromaster 440 ile yaptım kararlı bir çalışma gösteriyor.Tork kontrol basit degildir,mantığını iyi kavramak gerekir.En önemlisi prosesi iyi bilmek gerekir.
 
torkun mantığı akım sabit hız değişken hız kontrolde ise hız sabit akım değişken bunun basit olmayan kısmı nedir acaba 2 parametre ile iş biter senin söylediğin loadselle tork kontrolü olmasın zaten sürücü markası için tavsiye istemiş
 
benim söylediğim tork kontrolü hız ve moment eğrisinin yüke göre değişim göstermesi.Tabiki burada tork set değeri var.Örn= Sarıcı motorları.
 
tork kontrol konusunda kontrol teknik ve ABB bu işi yapıyor. seçim konusunda ABB'nin ACS 800 ürünlerinin patenti bulunmakta.

mantığı da bildiğim kadarıyla şu motor milinden alınan gerginlik referansı ile motorun hızı kontrol ediyor. bu çevrimi kendi içerisinde saniyede 40000 defa yapıyor.


kolay gelsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…