acancebeci
Üye
Aynadan değil aynanın bağlı olduğu fener milinden ölçüm alacaksın. orta/amatör işle için %5 iyidir. Aynada daha çok salgı olabilir. aynanın vidaları gevşetilip sıkılarak salgı iyileştirilebilir.Kıssadan hisse makinenin kendisinde komperatörle ölçüp bakarsam salgıyi ölçünce kaç olması lazım ki kullanılabilir seviyesi ?
Optimum kullandım .salgıdan kastınız yüzde, binde kaç?şu an weiler ve schaublin kullanıyorum 0.00 salgı ile.salgiyi azaltmanin yolları var ama biraz uğraştırırÜrün geldiğinde resim çekip bir paylaşım yapacağım inşallah.
Torna elimde olmadığı için şuan salgili mi değil mi bilmiyorum. İşlem yapacağım malzemeyi tabiri caizse sıfır hata ile yapmak istiyorum.Optimum kullandım .salgıdan kastınız yüzde, binde kaç?şu an weiler ve schaublin kullanıyorum 0.00 salgı ile.salgiyi azaltmanin yolları var ama biraz uğraştırır
Kullanan biri olarak söyliyeyim .çin malı tornalarda o dediğiniz çok zor. umarım ben yanılırım. Insallah hayırlısı ile kullanırsınızTorna elimde olmadığı için şuan salgili mi değil mi bilmiyorum. İşlem yapacağım malzemeyi tabiri caizse sıfır hata ile yapmak istiyorum.
Alıp bakıp deneyeceğiz salgısını olmadi milini ayna ayaklarını vs baştan sona kadar değiştirip gereken masraf ne ise yapıp sıfıra yakın tolerans ile yapmak lazım sonuçta metal istelem yapmayacağım tesbih isleyecegim ama yapmisken en düzgünu olması lazım diye düşünüyorum.Kullanan biri olarak söyliyeyim .çin malı tornalarda o dediğiniz çok zor. umarım ben yanılırım. Insallah hayırlısı ile kullanırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?