DiGiTaLmEn
Üye
Emeğine sağlık. Ben şimdi radius aparatı yapmayı planlıyorum. Bilyalarını aldım. Silindir gövdeyi yaptım. Kanallar ve kalem kısmı kaldı.Hss kesme kalemi kullanmıyorum artık. İnsert kullanmak daha mantıklı. Buda bugünkü halleri.
Eğer istersen bende vardı. Sanırım alt gövde de konik rulman kullanmıştım. Yataklama için iyi oluyor. Resim çekebilirim.Emeğine sağlık. Ben şimdi radius aparatı yapmayı planlıyorum. Bilyalarını aldım. Silindir gövdeyi yaptım. Kanallar ve kalem kısmı kaldı.
Resim çekebilirsen sevinirim.Eğer istersen bende vardı. Sanırım alt gövde de konik rulman kullanmıştım. Yataklama için iyi oluyor. Resim çekebilirim.
Yarına inşallah çekerim.Resim çekebilirsen sevinirim.
Abi ne yaptın böyleKabası bitti. Şimdi alt tablalarını yapacağız. Kaplama yapsak iyi olur paslanmaya karşı. M6 kılavuz çekmek için matkap tezgahını kullandım. Elle çekmek 3 gün sürerdi herhalde
Yusuf daha bu kadar yine var. Kadraja sığmıyorAbi ne yaptın böyleeline sağlık seri üretim yapmışsın piyasa sürelim bunları siparişleri ne zaman alıyorsun
Suat inşallah multifix kadar hassas olur da her seferinde takım sıfırlama derdi olmaz.24 tane saydım. Benim 24 tane multifix alabilmem için 840 dolar ödemem lazım. Vay as.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?