çıraközgür Katılımcı Üye Katılım 6 May 2014 Mesajlar 640 Puanları 56 Konum Kırıkkale 23 Tem 2020 #1 Merhaba, eski model 2,5 mt aynası olan bir torna aldık, pano içinde yay şeklinde parçalar var, ne işe yaradığını anlayamadım... Son düzenleme: 24 Tem 2020
Merhaba, eski model 2,5 mt aynası olan bir torna aldık, pano içinde yay şeklinde parçalar var, ne işe yaradığını anlayamadım...
mmtkaya1 Paylaşımcı üye Katılım 13 Tem 2011 Mesajlar 647 Puanları 106 Konum Balıkesir 23 Tem 2020 #2 Çıraközgür Merhabalar, Bana motor yol verme direnci gibi geldi şeması falan yok mu, kolay gelsin
Konu Sah çıraközgür Katılımcı Üye Katılım 6 May 2014 Mesajlar 640 Puanları 56 Konum Kırıkkale 23 Tem 2020 #3 mmtkaya1' Alıntı: Çıraközgür Merhabalar, Bana motor yol verme direnci gibi geldi şeması falan yok mu, kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... Şeması yok, akşam vakit bulursam çizebilirim. motorun rampalı kalkması için mi yapıldığını düşünüyor sunuz?
mmtkaya1' Alıntı: Çıraközgür Merhabalar, Bana motor yol verme direnci gibi geldi şeması falan yok mu, kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... Şeması yok, akşam vakit bulursam çizebilirim. motorun rampalı kalkması için mi yapıldığını düşünüyor sunuz?
mmtkaya1 Paylaşımcı üye Katılım 13 Tem 2011 Mesajlar 647 Puanları 106 Konum Balıkesir 23 Tem 2020 #4 çıraközgür' Alıntı: Şeması yok, akşam vakit bulursam çizebilirim. motorun rampalı kalkması için mi yapıldığını düşünüyor sunuz? Genişletmek için tıkla ... Evet ayna çok büyük olduğu için kalkış için biraz rampa gerekebilir düşünüyorum
çıraközgür' Alıntı: Şeması yok, akşam vakit bulursam çizebilirim. motorun rampalı kalkması için mi yapıldığını düşünüyor sunuz? Genişletmek için tıkla ... Evet ayna çok büyük olduğu için kalkış için biraz rampa gerekebilir düşünüyorum
Serdals Üye Katılım 3 Şub 2009 Mesajlar 37 Puanları 1 Yaş 44 23 Tem 2020 #5 Ana Motor bilezikli ise yol verme kademe direnci olabilir. Yada yıldız devresinde baglanıp yumuşak kalkıs için kullanılabilir.
Ana Motor bilezikli ise yol verme kademe direnci olabilir. Yada yıldız devresinde baglanıp yumuşak kalkıs için kullanılabilir.
Konu Sah çıraközgür Katılımcı Üye Katılım 6 May 2014 Mesajlar 640 Puanları 56 Konum Kırıkkale 24 Tem 2020 #6 o zaman farklı düşünen çıkmayana kadar "ilkel soft starter" olarak isimlendirmek lazım. Aldığımız yerde bunlara bağlı olan (zaman sayaçlı) kontaktörler pas geçilmiş, dahlender motor tarzı iki kontaktörle yol verilmişti.
o zaman farklı düşünen çıkmayana kadar "ilkel soft starter" olarak isimlendirmek lazım. Aldığımız yerde bunlara bağlı olan (zaman sayaçlı) kontaktörler pas geçilmiş, dahlender motor tarzı iki kontaktörle yol verilmişti.