Tost makinasi

Arkadaşlar tost makinasını prize takıyorum çalışmıyor fişi ters çeviriyorum çalışıyor.termostadi ve termik sigortayı kontrol ettim sorun yok neden böyle yapıyor sizce

Arkadaşlar tost makinasını prize takıyorum çalışmıyor fişi ters çeviriyorum çalışıyor.termostadi ve termik sigortayı kontrol ettim sorun yok neden böyle yapıyor sizce
Prizin yuvasında gevşeklik vardır.
Prizi kontrol edin veya yenisi ile değiştirin.
Fişi prize takarken bir tarafta temas etmezken, diğer yönde kasma yaparak temas ediyordur.

Sağlam Tost makinesinin çalışmaması için, başka gerekçe olamaz.

Arada çoklu uzatmalı prizi kullanarak deneyin. Bir yönde takışta priz içinden elektrik teması sağlanamıyor, başka bir açıklaması olması imkansızdır. Ama uzatmalı bir prizin fişiyle de ayni sorun yaşanıyorsa yetkili bir elektrikçiyi çağırın, priz iç iletkenlerini sıksın veya iyice ayarlasın, boşluklu ise bu iç boşluğunu sıkıp alsın. Kolay gelsin.

İnşallah prizde toprak ve faz bağlantısı yanlış yapılmamıştır.

Merhaba, kabloda fişe yakın bir bölgede kırıklık varsa böyle yapabiliyor. Fişi çıkarmadan kabloyu oynatarak ve sıvazlayarak denemenizi öneririm. Eğer kırık bölgeyi tesbit edebilirseniz. Kablonun bozuk yerini kesip fişi tekrar başladığınızda düzelir.

Forum istatistikleri

Konular
130,756
Kullanıcılar
454,402
Son üye
avsar854

Yeni konular

Geri