Gürkanizmir Katılımcı Üye Katılım 14 Kas 2017 Mesajlar 1,119 Puanları 56 Yaş 34 Konum İzmir 30 May 2021 #1 Plakaları yüzeyini ne ile boyuyorlar. Isıya dayanıklı boya denedim olmadı. Kaplamami yapılıyor. Yüzeyi paslandi. Çözüm arıyorum
Plakaları yüzeyini ne ile boyuyorlar. Isıya dayanıklı boya denedim olmadı. Kaplamami yapılıyor. Yüzeyi paslandi. Çözüm arıyorum
kral kobra Profesyonel Üye Katılım 15 Mar 2019 Mesajlar 1,600 Puanları 1,306 Konum Kocaeli 30 May 2021 #2 Gürkanizmir' Alıntı: Plakaları yüzeyini ne ile boyuyorlar. Isıya dayanıklı boya denedim olmadı. Kaplamami yapılıyor. Yüzeyi paslandi. Çözüm arıyorum Genişletmek için tıkla ... Plaka dediğiniz hangi kısım ?
Gürkanizmir' Alıntı: Plakaları yüzeyini ne ile boyuyorlar. Isıya dayanıklı boya denedim olmadı. Kaplamami yapılıyor. Yüzeyi paslandi. Çözüm arıyorum Genişletmek için tıkla ... Plaka dediğiniz hangi kısım ?
Affansen Katılımcı Üye Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 501 Puanları 56 30 May 2021 #3 kral kobra' Alıntı: Plaka dediğiniz hangi kısım ? Genişletmek için tıkla ... Ekmeklerin koyulduğu tırtıklı yüzey sanırım.
kral kobra' Alıntı: Plaka dediğiniz hangi kısım ? Genişletmek için tıkla ... Ekmeklerin koyulduğu tırtıklı yüzey sanırım.
kral kobra Profesyonel Üye Katılım 15 Mar 2019 Mesajlar 1,600 Puanları 1,306 Konum Kocaeli 30 May 2021 #4 Affansen' Alıntı: Ekmeklerin koyulduğu tırtıklı yüzey sanırım. Genişletmek için tıkla ... O kısım teflon kaplıdır pas yapmaz boya hiç olmaz.
Affansen' Alıntı: Ekmeklerin koyulduğu tırtıklı yüzey sanırım. Genişletmek için tıkla ... O kısım teflon kaplıdır pas yapmaz boya hiç olmaz.
Affansen Katılımcı Üye Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 501 Puanları 56 30 May 2021 #5 kral kobra' Alıntı: O kısım teflon kaplıdır pas yapmaz boya hiç olmaz. Genişletmek için tıkla ... O zaman bilmiyorum, yanlış tahminde bulundum kusura bakmayın.
kral kobra' Alıntı: O kısım teflon kaplıdır pas yapmaz boya hiç olmaz. Genişletmek için tıkla ... O zaman bilmiyorum, yanlış tahminde bulundum kusura bakmayın.
kral kobra Profesyonel Üye Katılım 15 Mar 2019 Mesajlar 1,600 Puanları 1,306 Konum Kocaeli 30 May 2021 #6 Affansen' Alıntı: O zaman bilmiyorum, yanlış tahminde bulundum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla ... WD40 diye mükemmel bir ürün var ama oraya olmaz ekmek üzerine sürülen bir yağ değil Pas değil kirse en iyisi doğal çözüm Son düzenleme: 30 May 2021
Affansen' Alıntı: O zaman bilmiyorum, yanlış tahminde bulundum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla ... WD40 diye mükemmel bir ürün var ama oraya olmaz ekmek üzerine sürülen bir yağ değil Pas değil kirse en iyisi doğal çözüm
Konu Sah Gürkanizmir Katılımcı Üye Katılım 14 Kas 2017 Mesajlar 1,119 Puanları 56 Yaş 34 Konum İzmir 30 May 2021 #7 Mesele temizlemek değil arkadaşlar. Yüzeydeki kaplama yada boya Her neyse o kalkmış. Yerine ne yapabilirim. Her marka da farklı kapmalama var. Kimi granit kimi teflon kimi bilmem ne. Teflon sprey şeklinde satılsa keşke kral kobra' Alıntı: Plaka dediğiniz hangi kısım ? Genişletmek için tıkla ... Ekmek koyulan yer Moderatör tarafında düzenlendi: 3 Haz 2021
Mesele temizlemek değil arkadaşlar. Yüzeydeki kaplama yada boya Her neyse o kalkmış. Yerine ne yapabilirim. Her marka da farklı kapmalama var. Kimi granit kimi teflon kimi bilmem ne. Teflon sprey şeklinde satılsa keşke kral kobra' Alıntı: Plaka dediğiniz hangi kısım ? Genişletmek için tıkla ... Ekmek koyulan yer
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,316 Puanları 2,956 30 May 2021 #8 Gürkanizmir' Alıntı: Plakaları yüzeyini ne ile boyuyorlar. Isıya dayanıklı boya denedim olmadı. Kaplamami yapılıyor. Yüzeyi paslandi. Çözüm arıyorum Genişletmek için tıkla ... Boyalı da , teflon da ne olursa olsun yanık yağ temizle yine aynı beter. Çizikler sonrası zaten kaplama zararlı madde malzeme. Bence kaplamasiz daha iyi. En sonunda kaplama çıkıyor. Sık sık sıcak kaynar su ve tel fırça ile fırçalamak . Böyle kullanmak Tostcularin kullandığı gibi. Çözüm kısmen de olsa fırın kağıt kullanmak . Son düzenleme: 30 May 2021
Gürkanizmir' Alıntı: Plakaları yüzeyini ne ile boyuyorlar. Isıya dayanıklı boya denedim olmadı. Kaplamami yapılıyor. Yüzeyi paslandi. Çözüm arıyorum Genişletmek için tıkla ... Boyalı da , teflon da ne olursa olsun yanık yağ temizle yine aynı beter. Çizikler sonrası zaten kaplama zararlı madde malzeme. Bence kaplamasiz daha iyi. En sonunda kaplama çıkıyor. Sık sık sıcak kaynar su ve tel fırça ile fırçalamak . Böyle kullanmak Tostcularin kullandığı gibi. Çözüm kısmen de olsa fırın kağıt kullanmak .
Konu Sah Gürkanizmir Katılımcı Üye Katılım 14 Kas 2017 Mesajlar 1,119 Puanları 56 Yaş 34 Konum İzmir 30 May 2021 #9 Yeniden teflon atan firmalar varmış. 100 lira gibi bir rakama.
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,316 Puanları 2,956 30 May 2021 #10 Gürkanizmir' Alıntı: Yeniden teflon atan firmalar varmış. 100 lira gibi bir rakama. Genişletmek için tıkla ... Deymez gibi .( yenileme kaplama süresi eski haline dönmesi garantisi - fiyat vs gibi ) Garanti 1 yıl verse 1 yıl 100 tl . Karar sizin !!! Fotosunu yayinlasaydiniz marka vs gibi kimliği En iyi makina tipi bence Alt üst kağıt araya Son düzenleme: 30 May 2021
Gürkanizmir' Alıntı: Yeniden teflon atan firmalar varmış. 100 lira gibi bir rakama. Genişletmek için tıkla ... Deymez gibi .( yenileme kaplama süresi eski haline dönmesi garantisi - fiyat vs gibi ) Garanti 1 yıl verse 1 yıl 100 tl . Karar sizin !!! Fotosunu yayinlasaydiniz marka vs gibi kimliği En iyi makina tipi bence Alt üst kağıt araya