selamlar, suat bey. uzun bir süredir, talaş ve toz emme makinaları üzerine araştırma yapıyorum. onlarca tasarım yaptım, sessiz , güçlü birşey elde etmek için. turbo motorunun türbünlerinden, blower fanlarıan kadar, baya bir çizim vs yaptım. cyclone tarzı bir toz emme makinası düşünüyordum. sonra, şunu gördüm.
akabinde, izmirde araştırdım buldum. sesini duymak için. ultra silent statüsüne girmesede, gayet sessiz geldi. vızıltı var gibi. akabinde fabrikası ile konuştum. ben bunu ufak bir cnc tezgahına bağlamak istiyorum, yeri geliyor 4 saat aralıksız çalışıyor dedim. bukadar aralıksız çalışma sonucunda, bir arıza meydana gelir mi dedim?,
karşı taraftan aldığım cevap, bu profesyonel üründür. otellerde kullanılır. ve aralıksız olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz dedi. 2 yıl bu gibi durumlarda, garantimiz var dedi. ayrıca, kullanım klavuzuna, çok uzun saatler çalıştırmayınız diye bir ibare koymadık dedi. çünkü bypass motor değil, dry motor kullanıyoruz dedi. müşterilerimiz bunlardan bir seferde yüzlerce alıp, hergün aralıksız otel odaları temizliyorlar dedi. gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz dedi. tek sorun, torbasız kullanmayınız dedi.
zaten bende, torbayı iptal edip Cyclone bir sistem yapacağım için, bu makina aslında tam benlik gibi duruyor. özellikle, uzun çalışma saatleri, sessizlik ve yüksek çekiş gücü.
izmirde mağazasına giderek denedim. 1100w motor, elimi koyduğu gibi yapıştırdı. tahmin ettiğimden daha iyi, ayrıca, bütün kasanın etrafını çerçeveleyen bir rüzgar çıkış yuvası bulunuyor. motoru direkt olarak, çelik saç soğutuyor. hemde her yönden.. bu sebeple, bunu düşünüyorum.
memnun olacağıma benziyor. alınca paylaşımlarımı size bildirim.
motor gücü : 1100 w
motor tipi : dry / single stage
emiş gücü : 2800 mm/ss
fonksiyon / filtreleme : sessiz / toz torbalı / hepa
voltaj / frekans : 220-230 v ac / 50-60 hz
kablo uzunluğu : 15 m / 2 x 0.75 mm2
tank tipi : çelik
kağıt toz torba kapasitesi : 15 lt
kilit tipi : pp
hortum uzunluğu : 240 cm
hortum çapı : çap 34 mm
boru takımı : çelik çap 34 mm
tekerlekler : 1 x çap 50 mm ön / 2 x pvc çap 100 mm arka
alt gövde : cpp araba gövde
ürün brüt ağırlık : 10 kg
koli brüt ağırlık : 11.2 kg
ürün ölçüleri : çap 470 x 355 mm
koli ölçüleri : 410 x 510 x 390 mm
Otel, hastane, yurt, ofis, rezidans, banka ve mağaza gibi işletmelerin temizlik hizmetlerinde kullanılır. Promini 100M modeli, sessiz çalışma özelliği, sağlam dayanıklı çelik gövdesi ve ergonomik yapısıyla kuru vakum makineleri sınıfında öne çıkar. Beklentilerinizi karşılayan yüksek emiş gücüne sahip model, Hepa filtresi, 15 metre kablo uzunluğu ve 15 lt toz kapasitesi ile sessiz ve derinlemesine temizlik sunar.
Motor Gücü (W) : 1100
Emiş Gücü (mmSS) : 2800