TRİMBOX'un Çalışma Prensibi Hakkında Bilgisi olan Arkadaşlar Var mı?

İyi malı, kaliteli malı, işe yarar malı olan pazarcının bağırmaya ihtiyacı olmaz. Mal kendini sattırır zaten.Pazarcı çok bağırıyorsa sıkıntı var demektir ! Artık bu konuyu kapatalım boşu boşuna polemiğe girmeye gerek yok.
 
merhaba arkadaşlar konuyu geçen yıl mart ayında yanı bır yıldan fazla oluyor ben açmıştım gerçekten trimbox hakkında bılgım yoktu merak etmıştım o zaman buradan pek konu hakkında bilgi bulamadım ama başka yerlerden konu hakkında bılgı aldım bu forumda bence bır eksıklıkte bu bir araştırma yapmak için konu açıyorum örnek olarak adamlar tutup bir yıl sonra cevap verıyorlar cevapları görürsem teşekkür edıyorum görmezsem aradan bır yıl geçmış olmasına rağmen cevap yazanlar stem edende oluyor uzun zamandır bu forumdayım bence bu gıbı konuları açan kişilere bellı bır sure sonra silme hakkı verılmelı yanı konu forumdan kaldırılmalı dıye duşunuyorum
 
Servisi olmayan bir cihaz, ne parça var ki değişemeyen, kibrit kutusu kadar gerisi reçine?!?!! Teknk konuşma dediklerinde tek kelime yok ne ağırlık ne sıcaklık ne de tolerans değeri, tek zaman var onu da neye göre belirlemişse... İddiaları gibi ilk ve benzersiz bir şey üretmiş olsalar dünya peşlerine düşerdi, başvurdukları 1 -2 kurumu kandırmışlar bunların isimlerini veriyorlar. Sanki kral çıplak demesini bilmiyoruz! Yerli firma diye övünmemeizi destek çıkamamızı bekliyorlar, tam aksine TÜRK adını kötüledikleri için üç kağıtçılardan utanıyoruz!
 
Sn. forum üyeleri Trimbox için yazdığımı öncelikle belirtmemde fayda var. Konu ile ilgili polemik tarzı yaklaşımlara cevap verme yetkim yok. Bu konuda şirket isterse geçmişte olduğu gibi yasal haklarını kullanır, dilerse kullanmaz. Binlerce kurumsal yada küçük işletmede, hane, yat vb. her alanda Trimbx güvenle kullanılmaktadır. Bu konuyu bu kadar merak ettiğiniz için öncelikle teşekkürler. Teknik olarak Trimbox tercih eden firmalardan veya 444 38 59'dan ya da trimbox kurumsal mail adreslerinden gerekli desteği alabilirsiniz. AG Parafudrlardan farkları net olarak şu şekilde izah edilebilir. 1- B,C,D sınıfı gibi birden fazla ürüne ihtiyaç yoktur. 2- Toprak bağlantısı olmadan da koruma işlevini yapar. Bu fark hayati önem taşır, çünkü topraklama direnci zaman geçtikçe artar ve parafudrun devreye girmesi zorlaşır ya da tamamen imkansızlaşır. 3- AG Parafudr standardı EN 61643 standardına baktığınızda sistemi ya da sistemdeki cihazları koruma testi yapılmaz, sadece darbe dayanım testi mavcuttur. Trimbox sistemi ve sistemdeki cihazları da koruma testi yaptırıp onay almıştır. 4- Tek kullanımlık değildir. Yıllarca güvenle kullanılabilir. Trafo patlaması, yıldırım darbe şeklinin üst üste yada zarar görmeden karşılayamayacağı bir şekilde gelmesi durumunda Trimbox zarar görüpte sistemi yine de korur. Bu durumda 1 yıl süre ile ücretsiz değişim yapılır. 5- Nötr kopması yada nötre faz karışması , toprağa faz karışması gibi durumlarda koruma görevini yapar. İlk etapta bu farklar sıralanabilir.
Ağırlık : 140 gr
Sıcaklık :-50, +80 C
Tolerans:faz-nötr, faz-toprak için 275 V, Faz-Faz için 420 V'a kadardır.
 
Herkesin,neyin ne olduğunu öğrendiğini zannediyordum .Demekki,hala eksiğimiz varmış !Ne
bitmez enerji! Bir firma,itici olmayı bu kadar becerebilir,helal olsun size.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…