TRAFO İLE DEMANYETİZE?

barbaras

Üye
Arkadaşlar bende 220 volt trafo var bununla nası manyetizm oluşturarak metalin mıknatıslığını alabilirim? Acaba üzerindeki M şeklindeki saclarımı sökmem lazım?

Bi zahmet gir bak oku kardeşim, resimli vidyolu paylaşım var, ön yargıları atın başlığa bakıp bu beni ilgilendirmez benim sorunum başka demeyin! Kızmadım, sinirli değilim

Bi zahmet gir bak oku kardeşim, resimli vidyolu paylaşım var, ön yargıları atın başlığa bakıp bu beni ilgilendirmez benim sorunum başka demeyin! Kızmadım, sinirli değilim
Ustaaa okudum onları konuyu açmadan sorumun cevabını bulamadım usta::

Vidyoyu izledim ama mıknatıslık nasıl gideril cevabını mı bulamadım yoksa, aynı şekilde yaptığm halde mıknatıslık gitmiyor mu sorun hangisi, bir daha sor?

Vidyoyu izledim ama mıknatıslık nasıl gideril cevabını mı bulamadım yoksa, aynı şekilde yaptığm halde mıknatıslık gitmiyor mu sorun hangisi, bir daha sor?
SORUN ŞU; benim videodaki gibi küçük trafom yok ama 220 volt ac gerilimle çalışan 700 watt gücünde bi trafom var ve bu trafo manyetik alanı dışa saçsın diye üzerindeki demir sacları söktüm bu seferde aşırı ısınıyor bişeyi yanlışmı yapıyorum?trafoyuda yakmak istemiyorum doğrusu.

yanlış bir şey yok trafo ısınır, hatta genel konuşayım içinden Elektrik geçen herşey ısınır!

yanlış bir şey yok trafo ısınır, hatta genel konuşayım içinden Elektrik geçen herşey ısınır!

O zaman az çalıştırcam ben bunu demekki o saclar hem soğutucu hemde manyetik alanı emme görevi görüyomuş bunuda öğrendim kurcalamam ve sizin sayenizde.

Sayın barbaras bir parcayı demanyetize etmek için uygun değerde bir bobin sarıp bobinin içinden geçirerek mıknatıslığını alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…