Muhammed6606
Üye
Selamün Aleyküm Trafo Fabrikasında staj yapmıs veya yapıyor olan Staj defterini paylaşmak isteyen Arkadasımız varmı var ise iletişime geçme sansı varmıdır acaba tesekkür ederim
@paskomya ustamızda kesin vardır.Selamün Aleyküm Trafo Fabrikasında staj yapmıs veya yapıyor olan Staj defterini paylaşmak isteyen Arkadasımız varmı var ise iletişime geçme sansı varmıdır acaba tesekkür ederim
Burada aradıgım yok maalesef tesekkür ederimbu staj defteri kaç sayfa oluyor? bir de kırtasiyelerde satılıyor mu? yok ben bulamadım.
ama internette arama yapamayanlar için burası çok güzel adam çorba kaynatır bu kadar sazan içinde.
https://320volt.com/staj-raporlari/
bak bakalım buraya aradığın var mı? genç tembel
ne alakası var akşama kadar calısıyoruz defter yazmayı bilmiyoruz diye meslek sevmeyen mi oldu meslegimi seviyorum laf edemezsinizSistemde sıkıntı var sistem maalesef gençleri bu yollara itiyor hocalarda durumun farkında al gülüm ver gülüm. Çoğu online eğitimler ! ile mezun olma aşamasına geldiler. Meslek sevgisi yok sistem bu üçkağıda itse bile meslek sevgisi olan öğrenci bunu yapmazdı. İyi denebilecek %10'luk kesim dışında durum bundan ibaret.
Yaptığın işleri deftere yazacaksın aslan parçası. Daha sana kaynak falan ne lazım.ne alakası var akşama kadar calısıyoruz defter yazmayı bilmiyoruz diye meslek sevmeyen mi oldu meslegimi seviyorum laf edemezsiniz