Trafo soruları


Üstad 1) benim değil bu ödev arkadaşımın .
2) amaç önlisansı bitirmesi . Emeklilik maaş vs. özlük haklarından yararlanmak için.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
 
Sayın paskomya, soruyu soran arkadaş bunu bizzat çözebiliyor olsaydı buraya sormazdı diye düşünüyorum. Hevesinin komple geçmesi yerine en azından detayları ile açıklayarak yazdım ki kağıda geçirirken bile bir şeyler öğrenebilir diye düşündüm. Öğretmenini sevmiyor veya başka bir nedenden kaynaklı bunu öğrenemiyor olabilir. Dediklerinize ve öğrenmesi gerektiğine katılıyorum ancak iş birazcıkta pratikte öğrenilir. Benim cevap vermemi değil, bu arkadaşın neden soruyu foruma sorduğunu tartışmak gerekir.
 
bakınız burada çok yenisiniz, bizler birazcık burada peynir çeşidi olduk. nasıl mı soruları okuya okuya. gerçekten bilgiye ihtiyacı olup öğrenmek isteyen ile, sorayım da yapsınları çok iyi anlayabiliyoruz. artık bilgiye ulaşım bu kadar kolay iken, işin daha da kolayına kaçmak. yani söyleyecek laf bulamıyorum. olayın tembellik katsayısını görmek için 11. postu okuyunuz. soruyu arkadaşına sorduruyor daha ne diyeyim.
bak bir de soru sormak var, soru sormak var aradaki farkı alttaki linki okuyarak görebilirsiniz.
https://www.kontrolkalemi.com/forum...nımımda-10a-lik-akü-sigortasını-yaktı.150258/
 
Soruyu neden sorduğu açık değil mi? Tembellik, hatta soruyu kendisi soramayacak düzeyde bir tembellik. Birde başkasının cevapladığı soru ile maddi bir getiri elde edecek. Sizde buna yardımcı oluyorsunuz. Ne kadar etik?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…