Trafo ve yüksek gerilim hat bakımcısı kursu

asou68

Üye
Katılım
29 May 2009
Mesajlar
152
Puanları
1
Endüstri meslek lisesi elektrik bölümü mezunuyum.Yeni başvurada bulunduğum işyeri buna ilaveten M.E.B onaylı trafo ve yüksek gerilim hat bakımcısı kurs belgesi istiyor.Bu belgeyi en azından bundan sonrası için nasıl edinebirim.Böyle bir kursu nerede görebilirim.Yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
 
soma da düzenleniyor bu kurslar. ve de ücretli
 
Peki bu kursa katılmış olsam buradan aldığım belge ile trafo Bakım sorumluğunu alabilirmiyim.
 
Sn. Asou68, soma da verilen kurs tamamen enerji bakanlığının tedaş üzerinden vermiş olduğu ekat belgesidir. Yüksek gerilim tesislerine müdahele edebilme yetkisi olarak verilen belge resmi olduğundan dolayı işinizi görecektir.
 
Sayın Asou68 senden istenen MEB onaylı belge demişler herhalde ikamet ettiğin en yakın Mesleki eğitim merkezine git orayla konuş sınavlarına gir.
 
tahminime göre ekat adında bir belge istenmiş sizden ,bizde tedaşa başlarken tedaş göndermişiti,sizi şirketiniz göndermesi gerekiyor.
tedaş ankara-gölbaşı eğitim merkezinden öğrenebilirsiniz
 
Vediğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Bana bu belge iş için lazım ama bu belge ile bir fabrikanın trafo bakım sorumluluğunu üstlenebilirmiyim peki ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…