VLF cihazını üreten Alman firması bu cihazın kablo yalıtım testi için olduğunu yazmış broşürüne. TR temsilcisi benim isteğimi imalatçıya iletmiş, onlar da trafo ve generatör sargılarının testi için de kullanılır demiş ve kullanan müşterileri olduğunu belirtmiş. Neden broşürlerine bu konuyu eklemediklerini sormuş temsilci, onlar da trafo ve stator için standart bir norm olmadığı için broşüre yazamadıklarından bahsetmiş.
birde trafo kazanının içi boyalı değilse veya paslanma için herhangi bir işlemden geçirilmediyse nem dolayısıyla kazan paslanır ve buda yağa karışarak yağı bozar.
alikemal kardeş öyleyse neden kazan içi galvanizli yapılmıyor malzeme fiyatlarının yukseklıgımi yoksa başka sebeplerdenmi
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni konu açmak istemedim ve buraya yazıyorum. Gelecek ay, şantiyenin alacağı trafoların testlerine gideceğiz. Daha önce böyle bir tecrübem olmadı. Test sırasında ne yapmam gerekiyor? Nasıl sorular sorup, hangi test değerleri ölçülüp verilecek. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni konu açmak istemedim ve buraya yazıyorum. Gelecek ay, şantiyenin alacağı trafoların testlerine gideceğiz. Daha önce böyle bir tecrübem olmadı. Test sırasında ne yapmam gerekiyor? Nasıl sorular sorup, hangi test değerleri ölçülüp verilecek. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.