yildirimbeg
Üye
Projeyi istedim henüz gelmedi ama bildiğim kadarıyla yok. Jeneratörden direk yük barasına gider.Şalteriniz 1600 amp.Şalter altında görülen
kablolar dışında başka bağlantı varmı ?
Olabilir, dikkate alacağım, teşekkürler.Jeneratör tarafında oluşan herhangi bir arıza da şalteri trip konumuna alıyor olabilir.
Eğer herhangi bir hata bulamıyorsanız şalterinize bakım yapın/yaptırın.Bende benzer bir olaydan şalter bakımı sonrasında kurtulmuştum.
Projeyi istedim bakacağım, teşekkürler.Acil durdurna, emniyet rölesi ,benzeri yerlerden uzaktan açtırma sinyali geliyor olabilir, çizime bakıp sorunu aramak gerekir,,
Trip durum daki şalter resetlemeden tekrar kurmaz.Fotodaki şalterde açma-kapama ve düşük gerilim bobinleri var. Eğer ki şalter tekrardan kuruyorsa kumanda devresinde bir arıza vardır.Merhabalar, jeneratör üzerinde motorlu TMŞ mevcut. Fotoğrafını da ekledim. Jeneratör çalışıyor ama şalter trip hatası verip tribe düşüyor. Jeneratör üzerinde görünen bir sorun yok, yük tarafında bir sorun olabilir mi? Bir de şunu öğrenmek istiyorum. Motorlu şalter tribe düştükten sonra tribi düzeltmek için dışarıdan müdahale mi gerekiyor yoksa motor tekrardan şalteri kurar mı? Bu iki sorunun cevabı için bilginizi rica ederim.
Çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Trip hatası verdikten sonra şalter bu konuma geçiyor.Trip durum daki şalter resetlemeden tekrar kurmaz.Fotodaki şalterde açma-kapama ve düşük gerilim bobinleri var. Eğer ki şalter tekrardan kuruyorsa kumanda devresinde bir arıza vardır.
Trip durum daki şalter resetlemeden tekrar kurmaz.Fotodaki şalterde açma-kapama ve düşük gerilim bobinleri var. Eğer ki şalter tekrardan kuruyorsa kumanda devresinde bir arıza vardır.
Bir de şunu soracağım. Fotoğraf üzerinden, düşük gerilim, açma ve kapama bobinleri olduğunu nasıl anladınız, öğrenebilir miyim?Trip durum daki şalter resetlemeden tekrar kurmaz.Fotodaki şalterde açma-kapama ve düşük gerilim bobinleri var. Eğer ki şalter tekrardan kuruyorsa kumanda devresinde bir arıza vardır.
şalterdeki kablo bağlantılarından .şalter trıp durumuna düşüyor ise şalterdeki 0-I göstergesi arada kalır (ne 0 nede I gösterir) ortada olur.Atmış oldugunuz foto arıza durumunun ise şalter tripde değil OFF durumunda.Çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Trip hatası verdikten sonra şalter bu konuma geçiyor.
Bir de şunu soracağım. Fotoğraf üzerinden, düşük gerilim, açma ve kapama bobinleri olduğunu nasıl anladınız, öğrenebilir miyim?
Teşekkür ederim.şalterdeki kablo bağlantılarından .şalter trıp durumuna düşüyor ise şalterdeki 0-I göstergesi arada kalır (ne 0 nede I gösterir) ortada olur.Atmış oldugunuz foto arıza durumunun ise şalter tripde değil OFF durumunda.
ETÜ modülü nedir tam olarak?yukte bır sıkıntı olmadıgından emın olmanız gerekır
.yukte sıkıntı yoksa salterın etü modulune bakmak lazım
şalterın termik koruma modulu .( net olmasada bır ıhtımal)ETÜ modülü nedir tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?