Su anda calismayan fazda dun firin vs vs seyler calisiyordu kablo direkten geliyor direk ve sigorta yok arada. O fazi kontrol kalemiyle kontrol ediyorum ciddi ciddi sonuk yaniyor kontrol kalemi. Kablo kopsa erise hic Elektrik olmaz. Ariza sebekede olabilirmiKontrol kaleminin az ışık vermesi seni yanıltmasın , o faz sizde yok şebekeye doğru Sigorta vb. kontrol ederek arizayi gideriniz.
Hayir o fazda hic bir sey calismiyor su anda. Ve faza cihaz baglandigi zaman kontrol kalemi hic yanmiyor# Evet,
# Ayni fırını takın çalışcak mi?
# kablo kopsa , Erişe dahi kontrol kalemi sönük sönük yanmaya devam edebilir.
Dune kadar 3 fazda calisiyor bugun oglen 13.00 civarinda bir faz kesildi gitti. Bende cozemiyorum. Kabloda hasarda goremedim. Acaba Elektrik kurumunun direkteki o fazindami sorun varsizin tesisatınıza kesin olarak 3 fazdan biri gelmiyor.Yani motorunuz iki faza kalıyor, koruma sistemi yoksa motoru yakabilirsiniz. Profesyonel bir elektrikçiden yardım almalısınız.
Trifaze bir mekanim var bugun oglen saatlerinde 1 fazda Elektrik kesildi 2 faz caliaiyor. Bende kesilen fazdaki sigortayi cikarttim kablo olarak duruyor faz ! Faz i kontrol kalemiyle kontrol ettigimde kontrol kalemi isigi sonuk yaniyor ! Diger fazlari kontrol ettigimde parlak yaniyor ! Notr de sorun yok 2 fazi aktif kullaniyorum. Bu arizanin nedeni nedir arkadaslar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?