teşekkür ederim yanlız bu şekilde elimiz sürekli tetikde basılı durması gerekicek.en iyisi arduino hem daha farklı projelerde kullanmak için lazım olur hemde istediğimi bu arduino vericek bana sanırımaşağıda çizdim şemayı monostable multivibrator şeması.
butona basılı tutulunca tetik vermez bırakınca trimpot ile ayarlanan süre ile valf yada role çekili kalıp tekrar kapatır.
teşekkür ederim yanlız bu şekilde elimiz sürekli tetikde basılı durması gerekicek.en iyisi arduino hem daha farklı projelerde kullanmak için lazım olur hemde istediğimi bu arduino vericek bana sanırım
Hmm ben ardino üzerinde çalıştığım için kafadan ardinoya yoneliyorum
Programlayici falan bir ardino ediyorcanın masraf yapmak istiyorsa hayhay. bir tek direncin yönünü değiştirerek elin basılı kalmaz ve tersine dönerdi.
ayrıca şu arduino insanları hazırcılığa alıştırmaktan başka bir şey değil tüketmeye devam.hazır al dünyanın parasına koduda internetten çek neymiş ben yaptım
buarada illa işlemci kullanıcksan pic12f675 ile de yapabilirsin 1tl fiyatı. istediğin kadar zaman bekler. butona basıncada çalışır bırakıncada çalışır ikikez basınca başka moda geçer. yarın insanlar bir led yakıp söndürmek için arduino alacaklar.
herkeze teşekkür ederim yazdıklarınız için bu ardino hoşuma gitti.başka projelerdede kullanırım ben bunu lakin devre falan aşırı teferuata girmek istemiyorum bunu alıp yazılım ile işi çözerim.
meraktan soruyorum yanlış anlamayın daha önce bir işlemci içine kod yazdınızmı?
forumda yardım istediğiniz konu çok bait bir işlem ve bunun için bile Elektronik bilginiz olmadan nasıl işlemci kodlarının altından kalkacaksınız onu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?