Tum sigortalar kapaliyken kacak akim neden atar

Merhabalar kacak akim rölem sürekli atiyor sabah dan beri, sorunun nerede oldugunu gormek icin butun sigortalari indirdim hepsi inik olmasina rağmen atiyor sebebi ne olabilir? Her hangi bi şohben kombi vs yok is yeri 2 yildan fazladir aktif kullanımda ilkdefa boyle yapti

sigortalari indirdim hepsi inik olmasina rağmen atiyor sebebi ne olabilir?

Sigortalar nötr kesmeli değilse, sigortaları indirmek sadece faz bağlantısını keser. Nötr kablosunun tesisat bağlantısı kesilmez. Ve eğer nötr kablosu bi yerden gövdeye temas ediyor ise, nötr toprak arıza akımı kaçak akım rölesini attırır.

Merhabalar kacak akim rölem sürekli atiyor sabah dan beri, sorunun nerede oldugunu gormek icin butun sigortalari indirdim hepsi inik olmasina rağmen atiyor sebebi ne olabilir? Her hangi bi şohben kombi vs yok is yeri 2 yildan fazladir aktif kullanımda ilkdefa boyle yapti
Kettle,çamaşır veya bulaşık makinesi var ise onların fişlerini cekip deneyebilirmisiniz

Sigortalar nötr kesmeli değilse, sigortaları indirmek sadece faz bağlantısını keser. Nötr kablosunun tesisat bağlantısı kesilmez. Ve eğer nötr kablosu bi yerden gövdeye temas ediyor ise, nötr toprak arıza akımı kaçak akım rölesini attırır.
15 dk bekledim sonra tekrar kaldirdim yaklasik 2 dk sonra tekrar atti ne yapmam gerekir ?

Tüm prizlerdeki fişleri çekip denediniz mi ?

Atan kaçak akım rölesinin fotosunu yayınlabilirmisiniz ?

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,631
Kullanıcılar
454,181
Son üye
Fatih Yalçınkaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri