Turkcizim tesisat 6.1 son sürüm (deneme sürümü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar, haksız eleştiriler yapıyorsunuz. Bir programcı olarak size bir kaç hatırlatma yapiyim :

Program kopya değil, yalnızca CAD kütüphanesini Kolbasoft Firmasından lisans hakkı satın alarak kullanıyor (vecad.dll ismi değiştirilmeden kurulum paketinde, iyi bakın) . Bunu zaten gizlemiyorlar. Dünyada CAD kütüphanesi üretimi diye bir sektör var. Örneğin ZwCad, Adeco İntellicad vb. ürünler, İntellicad alt yapısını (CAD kütüphanesini) kullanıyorlar. Ha bu arada VeCAD, Intellicad, vDraw gibi Cad kütüphanesi üreten firmalar da, DWG/DXF kütüphanesi olarak OpenDWG altyapısını kullanıyor. Excel-Word gibi programlar da , windows alt yapısını kullanıyor mesela. Oyun programları ve tüm 3D yazılımları da (Örneğin 3DS Max, Maya, ZBrush vb) , OpenGL ve DirectX kütüphanesini kullanıyor. Ama kimse bunlara kopya demiyor, çünkü bu çok basit bir suçlama olur. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek olmadığı için, bu dll kütüphaneleri kullanılır. Gelelim TurkCIZIM'e. Yıllar evvel satın almış kişiler, lisans aldıkları sürümleri kullanabiliyorlar. Sonsuza kadar yeni geliştirlen tüm versiyonları kullanamayacaklarını bilmeliler, değil mi? AutoCAD 'ın yeni versiyonları, eskiler tarafından bedava kullanılabiliyor mu? İnsanlar, emek veriyorlar, çalışıyorlar. Kimseye zorla satın al diyerek satılmıyor bu programlar. Lütfen daha itidalli olalım... Ve türkiyedeki program geliştirme işini küçümsemeyelim..
Saygılar...
 

Türkiye'de hiçbişeye varamaz kimse..Madem Türk yapımı madem Türk malı neden sitede $ üzerinden fiyat verilmiş..Basit gibi görünebilir fakat o kadarda basit değil.Türk yapımı YTL üzerinden satılmalıdır..Bu prg kopyadır.iddaa ediyorum..Bizde yazılımdan anlarız..emek falan yok ortada..Bu kadar pahalıya satmalarıda anormal..
 
Ben sahsen boyle programlari desteklemiyorum.

Dunyaca bilinen ve cizim icin standart olarak kullanilan AutoCAD programini kullaniyorum ve bu programi kullanmanizi oneriyorum.

Bu programlar ile ugrasmaktansa, oturur 30-40 sayfa AutoCAD kitabi okur bir iki uygulama yapar kendimi biraz daha gelistiririm.

Tabi bu dusunceler kisilere gore degisir.

Gorusmek uzere...
 

Fiyatın dolar veya euro üzerinden olması, kopya olduğunu mu gösterir sence? Fiyatı çok diyorsun, diğer otomasyon programlarının 3000-7000 dolar arasında olduğunu biliyormusun? Bu iddanda samimi isen, o zaman ispatla arkadaşım, hangi programdan kopya?
 
TurkCIZIM Tesisat sürümüne ENH profil yapma, iletken ve direk şablonları, OG gerilim düşümü ve güç kaybı hesapları eklenmiş. Program bana göre kendi sektöründe öncü ve çok önemli gelişmeleri başlatıyor. Bunu da ekleyeyim dedim.
Son sürümü indirmek için : turkcizim.com
 
Paylaşım için teşekkür ederim.İlk defa kullanacağım böyle bir proğram türkçe olunca indirdim.
 
iyi günler ben türk çizim kullanayım dedim ama autocadteki dwgleri açmıyor. kendi oluşturduğu dwgleri açıyor. dwgleri açmayınca dr5 tesisatta bi işe yaramıyor. normal dwgleri açabilen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
 
Linkler pert olmus... Tekrardan upload edebilirseniz hepindirik olucam tessekkurler (;
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…