Tv Sistemi

Merhaba konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın bilmiyordum ben Toki lerdeki uydu sistemi ni sorucaktım çatıda 3 çanak var daireye çanaklardan bir kablo geliyor switch e benziyen bi alet le odalara paylaştırmışlar ben bu switchi aradım bulamadım acaba bu lnb leri birleştiren switchler denmi bu birde bu tv prizleri iyi çekmesi için belediye yayınlarını dirençli olanlar varmış bizim evdekilerde sonlu yazıyor direnç yok heralde 2.5 liraya almıştım dirençli olması birşeyi deyiştirirmi

çanaklardan çoklu sistem yapan cihazın adı multiswitch dairenize gelen uydu yayınını prizden alıyorsanız o prizde direnç olmaz dediğiniz gibi karasal yayının bağlı olduğu prizlerde olur direnç uydu sisitemleri için anten prizinde direnç olmasına gerek yok kaliteyi düşürür yada hiç sinyal almazsınız

Son düzenleme:
peki direnç olursa daha kaliteli mi gösterir çatıda normal anten var mesela karasal diyince aklıma dvb-t geldi

karasal yayın için gecerli dirençli prizler, uydu sisteminde direnç olmaz kalite konusa gelince o konu hakıkında bi fikrim yok tv tesisatı ile alakam sadece proje üzerinde gösteririm.

bizde dvb-t yayını başladımı ? benim bildiğim 2014 yada 2015 de geçiş olacak şimdilik deneme aşamasında olması lazım

Son düzenleme:
karasal diyince benim aklıma dvb-t geldide ondan dedim sizin dediğiniz karasal halk tabirince belediye yayınları mı yoksa bide multiswitch ne işe yarar her odaya uydu mu takmaya yarıyor yoksa başka bişeymi

Mutiswich santral ile; hem uydu ( birden fazla da olabilir ) hem UHF anteni irtibatlandırarak , ayrıca kamera dahi giriş yaparak çıkışa SAT priz bağlanarak birden çok uydu cihazı bağlayabilir , aynı zamanda TV nin UHF anten girişine bağlantı kurarak -Reciver yoksa kullanılabilir- bina giriş kamerasından ve/veya UHF yayınlardan gelen sinyalleri alabilirsiniz... Ayrıca yine bazı multisiwich lere Radyo anteni takılır ,SAT prizden radyo girişine bağlanır ve iyi bir kapsama alanı sağlanabilir..

Forum istatistikleri

Konular
129,840
Kullanıcılar
452,679
Son üye
kenan7777

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri