benim tv plazma 10 sene önce almıştım. türksat değişince hd yayın için recevir değiştirdim. görüntü bazı kanallarda dediğin gibi, bir de laptopu bağladım mı ekranın tamamı karşımda durmuyor çünkü çözünürlük sorunu yaşıyorum. tv düşük kalıyor çözünürlükte
benim tv plazma 10 sene önce almıştım. türksat değişince hd yayın için recevir değiştirdim. görüntü bazı kanallarda dediğin gibi, bir de laptopu bağladım mı ekranın tamamı karşımda durmuyor çünkü çözünürlük sorunu yaşıyorum. tv düşük kalıyor çözünürlükte
süperbox nedir onu bile bilmiyorum ama büyük ihtimal tv çözünürlüğü ile o kutunun çözünürlüğü uyşmuyo olabilir. hani kızım bana netflix ısmarladı onu bilgisayarda da izlesem oluyor tv ye verdim mi kenarlar gidiyor.
Görüntüyü sağlayan cihazda bazı ayarlar değişmiş sanırım yoksa televizyonun kendi menüsü normal gibi görünüyor.
Görüntü oranı değişmiş muhtemelen 16:9 seçildiğinde eğer düzelmiyorsa ayarları sıfırlamak çözüm olabilir. Bazı cihazlarda görüntü oranını manuel genişletme imkanı da vardı.