yusuf_201
Üye
195 Runglık bir program yazdım ve programın kullandıgı hafıza yani memory report kısmından bakınca memory 2 kısmı %99.6 yani hafızada daha 0,4 yer var
Ama programı analiz ettiğimde 1 erroe veriyor hata; logic memory used %100
diyor ama ben memory report kısmından bakınca %99,6 gözüküyor kullandıgım hafıza hatanın tam acıklaması şu şekil : NON TRANSFERABLE PROGRAM: BACK-UP İMPOSSIBLE TO SİZE
Anladığım kadatı ile programı ayrı zamanda birde yedekleme alması gerekiyormus plc nin ama ben %99.6 gibi bir hafıza kullanfıgım için yedeklemeye yer kalmıyor diyor.Bu doğrumu bunu öğrenmek isterim öncelikle?
Birde Türkçe açıklamasında:
Backup:Kontrolör RAM'indeki uygulaması, hem kontrolör dahili EEPROM'una hem de
(eğer yerleştirilmişse) opsiyonel yedekleme bellek kartuşuna kopyalayan bir
komut.
Opsiyonel dedigine göre backup yapması bize bağlı galiba eğer böyle bir imkanımız varsa nasıl kapatabilirim.
Yardım gerekli kısacası çözemedim bir türlü
Ama programı analiz ettiğimde 1 erroe veriyor hata; logic memory used %100
diyor ama ben memory report kısmından bakınca %99,6 gözüküyor kullandıgım hafıza hatanın tam acıklaması şu şekil : NON TRANSFERABLE PROGRAM: BACK-UP İMPOSSIBLE TO SİZE
Anladığım kadatı ile programı ayrı zamanda birde yedekleme alması gerekiyormus plc nin ama ben %99.6 gibi bir hafıza kullanfıgım için yedeklemeye yer kalmıyor diyor.Bu doğrumu bunu öğrenmek isterim öncelikle?
Birde Türkçe açıklamasında:
Backup:Kontrolör RAM'indeki uygulaması, hem kontrolör dahili EEPROM'una hem de
(eğer yerleştirilmişse) opsiyonel yedekleme bellek kartuşuna kopyalayan bir
komut.
Opsiyonel dedigine göre backup yapması bize bağlı galiba eğer böyle bir imkanımız varsa nasıl kapatabilirim.
Yardım gerekli kısacası çözemedim bir türlü