Gerçek uçaklar bile gerçek zamanda çalışmıyor.Gerçek zamanlı çalışmadığı için süre sıkıntısı yaşamazsınız. Hazır arduino kitide kullanabilirsiniz. Zaman gecikmelerini deneme yanılma ile yapabilirsiniz. Önceden benzer bir oyuncak için denemiştim sorun olmamıştı.
Saygılar....
Zamanlayıcı derken? :/Pic bilmeyen benim gibi birine tavsiyem flip flop devresi ile zamanlayıcı kullanırdım, flip flop ayarı bulmak için pot kullanırdım.
Arkadaşlar merhaba,
Forumda birz geindim ancak herhangi bir şey bulamadım. Lütfen yardım
Ben statik model yapıyorum nette gezerken bunların ışıklandırıldığını gördüm. Aklıma pic programlamak geldi ancak süreyi tutturmak sıkıntı olacak gibi. Lütfen ya program hakkında yada devre konusunda yardımcı
İng. mi yazsaydım 555 Zamanlayıcı diye tara, açma kapama süesinde oynamalar yap vidyodaki zamanlama gibi yap!Zamanlayıcı derken? :/
Ustam ortalama maliyetlerini de yazsaydın karar vermesi kolay olur program ücretli ücretsiz mi?Selam, Arduino nano ve bluetooth modülü ie kablosuz olarak da bu ışıkları istediğiniz gibi yakıp söndürebilirsiniz. Bir araştırmanızı öneririm. Yazılımı ve donanımı kolay.
Arduino mini pro 0.78 dolar, haberleşme modülüne de ihtiyacın yok(bir yerlerden cihazın açıldığı bilgisi mutlaka olacak, onu kullanabilirsin.)Arduino ve modul max 50 tl turkiye programlama kismi isi bu modül için kullanimi hakkinda paylaşılmış hazir kodlar var. İstediğiniz bölüm için uyarlanacagini düşünüyorum
Ustam ortalama maliyetlerini de yazsaydın karar vermesi kolay olur program ücretli ücretsiz mi?
Arduino mini pro 0.78 dolar, haberleşme modülüne de ihtiyacın yok(bir yerlerden cihazın açıldığı bilgisi mutlaka olacak, onu kullanabilirsin.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?