Ben bugun eve gelene kadar arkadaşlar gerekli bilgilendirmeyi yapmışlar.
Sayın @seagate, haberleşme modulu olduğu takdirde istediği lambayı istediği zaman yakabilir. Aksi takdirde denetleyici programındaki rutin ne ise onu uygulayacak ışıklara farklı işlem yaptırmak mümkün olmayacaktır diye düşündüm. O nedenle bir haberleşme modulu önerdim. Saygılarımla
Anladım o maksatla yazdığınızı ama ürünü kullanacaklar tek aç kapa düğmesi olan bir şey olursa daha çok memnun kalır kanaatindeyim. @acaroz
Örnek video :
pic 16f84a ile yapsam liseden kalma bir tane var elimde? Ancak program konusunda yardıma ihtiyacım var. liseden beri dokunmuyorum o bilgilere 7 sene olmuş ihtiyacım olan devre yukarıda yardımcı olabilecek varsa şimdide teşekkürler.
Gerçek zamanlı çalışmadığı için süre sıkıntısı yaşamazsınız. Hazır arduino kitide kullanabilirsiniz. Zaman gecikmelerini deneme yanılma ile yapabilirsiniz. Önceden benzer bir oyuncak için denemiştim sorun olmamıştı.
1 transistor 1 direnç 1 led 1 kond yetiyor ha pic ardu ile yapayım diyorsan yap karışmam ... ve tabi açıp kapamak için zamanlayıcı, yukarıda saydığım malzemelerle sonuç;
Benden bu kadar biraz işe atıl bir şeyler ortaya çıkar!