Neden Sinirleniyorsun kardesim yani sonucta ogrenmek icin yaziyoruz.
Kafanız mı güzel yoksa cidden psikolojiniz mı bozuk en yakın psikoloji doktoruna gitmenizi tavsiye ederim yada yaşınızdan kaynaklı bı sorununuz var herhangi gibi bı argo hakaret içeren bı konuşma bile yok@Under Ground usta, siz ve ben bundan sonra bu konuya bir şeyler yazarsak yazıklar olsun bize. bazen köpeklere köpek muamelesi yapmak gerekiyor. önlerine kemik filan atmayacaksın. kurdun dostu kurttur.
kardesim demek problem mi yaratiyor?Kardeşim ???
okul okumuyorum sene sonu sinavi da yok.Dersleri kantinde takip edersin, Sene sonu geldı sınavlar ödevler geldı yardım ara,,
Kardeşim dediğin, büyüğümüz, forumdaki en yaşlı,ikinci büyüğümüzdür. Yardımlaşmayı seven, bilgili bir abimizdir. Yaşını göemıyorsun ama, yaptığı paylaşım ve foruma uye oldugu yıl, kendisi hakkında bir fikir veriyordur, anlıyana..kardesim demek problem mi yaratiyor?
okul okumuyorum sene sonu sinavi da yok.
Yazili sinav filan yok aldigim egitimde takildim yabanci dil oldugu icin yeterli kaynak bulamiyorum. kendinizi bir hal sanmaktan ve yardim isteyen kisileri asalamaktan vaz gecin.
Amacim polemik yaratmak degil bilgi edinmek burasi internet ben kimin kac yasinda oldugunu bilmiyorum. verilen cevap hitaben yazdim actigim konuda yardimci olabilecek var mi yazdim yapin demedim zaten boyme tepki birazcik agir kaciyor yinede tesekkur ederim yadimci olan arkadaslar veya abiler.Kardeşim dediğin, büyüğümüz, forumdaki en yaşlı,ikinci büyüğümüzdür. Yardımlaşmayı seven, bilgili bir abimizdir. Yaşını göemıyorsun ama, yaptığı paylaşım ve foruma uye oldugu yıl, kendisi hakkında bir fikir veriyordur, anlıyana