ozgur955 Üye Katılım 8 Ağu 2019 Mesajlar 23 Puanları 1 Yaş 31 1 Ocak 2024 #1 Merhabalar. Udemyde bi kurs var dili arapça alt yazı yok, aradığım her şey bu videoda mevcut ama dil sorunu var nasıl bir yol izleyebilirim ?
Merhabalar. Udemyde bi kurs var dili arapça alt yazı yok, aradığım her şey bu videoda mevcut ama dil sorunu var nasıl bir yol izleyebilirim ?
ragaen Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 34 Puanları 1 1 Ocak 2024 #2 Arapça öğrenebilirsin veya ses kaydı alıp çözümlemen durumunda sorunun çözülecektir.
Konu Sah ozgur955 Üye Katılım 8 Ağu 2019 Mesajlar 23 Puanları 1 Yaş 31 1 Ocak 2024 #3 ragaen' Alıntı: Arapça öğrenebilirsin veya ses kaydı alıp çözümlemen durumunda sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıkla ... öğrenme kısmını geçelim de ses kaydı alıp nasıl çözümleyebilirim ki ?
ragaen' Alıntı: Arapça öğrenebilirsin veya ses kaydı alıp çözümlemen durumunda sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıkla ... öğrenme kısmını geçelim de ses kaydı alıp nasıl çözümleyebilirim ki ?
keqir Üye Katılım 4 Şub 2014 Mesajlar 74 Puanları 1 2 Ocak 2024 #4 ozgur955' Alıntı: öğrenme kısmını geçelim de ses kaydı alıp nasıl çözümleyebilirim ki ? Genişletmek için tıkla ... Çok gelişmiş yapay zeka destekli çeviri siteleri var, bulabilirsen arapça-türkçe bulamazsan arapça-ing sonra ing-türkçe çeviri yaptırabilirsin.
ozgur955' Alıntı: öğrenme kısmını geçelim de ses kaydı alıp nasıl çözümleyebilirim ki ? Genişletmek için tıkla ... Çok gelişmiş yapay zeka destekli çeviri siteleri var, bulabilirsen arapça-türkçe bulamazsan arapça-ing sonra ing-türkçe çeviri yaptırabilirsin.
elektronikyazilim Üye Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 183 Puanları 6 25 Haz 2024 #5 eğitmene soru sor kısmında Google translate aracılığıyla alt yazı ekler misiniz diye rica edebilirsiniz. ben bu şekilde yapıyorum alt yazı ekliyorlar..
eğitmene soru sor kısmında Google translate aracılığıyla alt yazı ekler misiniz diye rica edebilirsiniz. ben bu şekilde yapıyorum alt yazı ekliyorlar..