Ultrasonik kaynak makinası hakkında bilgi

ultrasonik yapıştırıyı yapmak istiyorum almam gereken değerler 4kw 15khz elde etmem gereken malzemeler konusunda yardımcı olabilecek birilerini arıyorum teşekkür ederim iyi forumlar

Bu bahsettiğin piezzo modüllerin kullanım alanı çok geniş. Uygulanan enerjiye çok hızlı tepki veren kas dokuları gibi çalışıyor. Hatta çalışma prensibi anlatılırken bu tabir kullanılıyor. Bosch common rail dizel enjekrörlerinde de bu modüller kullanılıyor. Bizzat montaj hattında çalıştığımdan biliyorum. Soğutma sektöründe de Elektronik genleşme valfi içinde mükemmel. Step motorlu olanları var ama sürücü devresi ve yazılımı piezzoya göre daha zor. Piezzo iki kablo ile yalnızca palsler veya akımla iki kablo üzerinden daha hassas sürülebiliyor. Hem kullanım ömürleride çok uzun. Bu ürünleri satın alabileceğimiz bir yer varımıdor acaba.

Kullandığımız sistemde kaynak horn nu malzemenin ön yüzeyine basıyor ve malzeme yüzeyinde iz yapıyor araya poşet koyarak sorunu azaltabildik ancak poşet çabuk deforme oluyor. Sorunu nasıl çözebiliriz. Fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…