UMTH Telefon faturası ne demek.

ŞEF

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
26 Haz 2007
Mesajlar
1,967
Puanları
806
Yaş
64
Sayın arkadaşlarım !
İlki 4 ay önce gelmişti, bir fatura da bu ay geldi. Faturanın HİZMET TÜRÜ bölümünde UMTH TELEFON yazıyor. Önceki fatura 4 küsur liraydı, yeni fatura ise 1,17 tl. geldi.
Nedir bu UMTH hizmeti, bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?.
Ayrıca normal fatura da geliyor.
 
Sayın korkmaz hocam, bilgiler için teşekkürler.
Yalnız ben bunu anlayamadım. Uzak Mesafe Telefon Hizmeti deyince acaba yurtdışı arama ücretimi diye düşünürken verdiğiniz linki açtım hiç bir şey anlamadım. UMTH belgesi almak isteyenler falan filan. Benim bunlarla ne ilgim var.
Sizlere de böyle fatura gelen varmı acaba ?.
 
"B-Tipi hizmette, telefon kullanıcıları arayacakları numaradan önce 4 haneli bir kod çevirerek diledikleri operatör üzerinden görüşme yapabilmektedir. Kullanıcıların yaptığı şehirlerarası, uluslararası ya da cep telefonu aramaları seçtikleri operatörün tarifesi üzerinden faturalandırılmaktadır. "

bir sitede umth'ın altında yukarıdaki gibi bir açıklama var.kısacası çevirdiğiniz numaradan önce bu dört haneli numarayı girdiğinizde (1045 gibi) daha ucuz konuşma reklamları yapılıyor ya eğer böyle bir görüşme yaptıysanız bunun bedeli olabilir benim kanaatim
 
Mesele şimdi anlaşıldı sn. mstbozdag arkadaşım.
Sizin bu açıklamanızdan sonra eşime sordum ve 1045' i kullanarak cep telefonu aramış. Demekki bu onun faturası. Çok teşekkürler.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,016
Mesajlar
922,525
Kullanıcılar
451,246
Son üye
Mehmet akta

Yeni konular

Geri
Üst