ups arıza

baba23

Üye
iyi günler diliyorum elimde 3 kv lık bir ups var yıldırımdan büyük bir darbe yemiş bende aldım ve tamir etmeye başladıım ilk etapta uc3843 un sürdüğü mosfet 9n90 ve uc3843 u değiştyirdim ups şebekeden gerilim verince çalışr hale geldi ama şebekeyi kapatıp akuleri takınca çıkış alamıyorum ve akü varden şebekeyi sök tak yapınca ups devreye girmiyor böyle bir arıza ile karşılaşan büyüklerimden yardım istiyorum. kolay gelsin.

sürücü kartınızı kontrol ettinizmi.? Aküleri bağlayınca çıkış vermiyorsa bana sürücü kartından gibi geldi..

aküleri bağlayınca çıkış vermiyor dün gece şöyle bir tespitte bulundum sürücü katının mosfetlerini süren tlp250 optoküplörü çok değişik değerler gösteriyor herhalde ondan bu gün değiştirip sonucu yazacağım ilgienenlere teşekkür ederim.

optokuplörü değiştirdim.ama sonuç olumsuz yardım edebilecek var mı?

meraba,inform ups in batıkaradeniz bölge teknik servisinde çalışıyorum.cihazın marka modeli nedir_? Line Interactive yada online mi_?
En kısa yoldan, cihazın fotolarını çekip bi link e verirsen bakıp belki yardımcı olabilirim.

ilgin için çok teşekkür ederim ustam ben arızayı tespit ettim ups kendini tarıyor ya açarken hat varmı yük varmı Elektrik kesikmi gibi bu kontrolu yapan pll işlemcinin üstünde bir çatlak tespit ettim bu nedenle cihaz çalışmaz durumda bende yan parçalaını değerlerndiriyorum kolay gelsin.

Forum istatistikleri

Konular
129,827
Kullanıcılar
452,650
Son üye
HiAxiSeytan

Yeni konular

Geri