UPS nötr ve toprak potansiyel farkı


başka söze gerek yok
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bu kondansatörün gerilimi kaç volt?AC olmalı sanırım.Ama bu değerlere yakın 0,68 mF,,250 V. var.Bir de formun başka zamanında bir arkadaş 4700 mF 63 V.kondansatör kullanarak ups çıkış voltajını 0,8 volta düşürdüğünü yazmış.Bu kondansatör AC olmalı sanırım ama bu değerlerde AC kondansatör yok,DC kondansatör var.Bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim.
İyi günler
 
arkadaşım ups nize bağımsız topraklama yapın ups nötr giriş ve topraklamanıza 0.5 yada 0.7 MF kondanstörü paralel lehimleyin yada klemensle bağlayın sorununuz biter
Bu kondansatörün gerilimi kaç volt?AC olmalı sanırım.Ama bu değerlere yakın 0,68 MF,,250 V. var.Bir de formun başka zamanında bir arkadaş 4700 MF 63 V.kondansatör kullanarak ups çıkış voltajını 0,8 volta düşürdüğünü yazmış.Bu kondansatör AC olmalı sanırım ama bu değerlerde AC kondansatör yok,DC kondansatör var.Bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim.
İyi günler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…