aynen abi hayirlisiBen jen diyorum sen merkezi ups sanırım ikimiz aynı şeyi tarif ediyoruzHayırlısı, neyin sorun çıkardığını merak ediyorum hepimiz/herkes gibi. Son bir rica cihazı başka odadaki cihazla yer değiştir sonuç aynı mı?
Hocam merhaba sakarya kaynarcaya hangi firmaya geldiniz hazır beton fab var, yakınlarında tekstil fabrikası var. Orasıdır.2010 yılında saurer marka güpür dokuma tezgahında benzer bir arıza yaşadım.Commender sk marka bir invertör frekans ı yükseltilince arıza yapıyordu.Ne yaptıysam çare olmadı tesadüfen ups kapanınca makinenin istenen hıza geldiğini fark ettim.Makine çalışırken Ups i devreye alınca invertör tekrar arızaya geçti.O zaman firmaya ups firmasını aramasını ve filtrevtaktırmasını söyledim!Ups firması Sakarya/kaynarcaya 18 yaşında bir teknisyen göndermişti.Onun aracılığıyla firmanın mühensisleriyle konuştum.Durumu anlattım firmanın Mühendis leri bir kaç gün sonra bir kutu getirdiler içinde filtre var dediler ama makineyi istenen hızın 3/4 üne getirebildiler.Bence yapabileceğini şey ups firmasını aramak ups için filtre yaptırmak.
Bende kaynarca da eskiden bizimköyün mahallesiydi şimdi ortaköy oldu.Ortaköylülerin güpür brode atelyeleri var.Benim bahsettiğim atelye AS tavuğa kaynarcadan giderken yolun sağında çeşme var oradan sağa döndüğünde eskiden tavuk çifliği şimdi güpür atelyesi olan bir yerde bu olay başıma geldi.Bende kaynarcalıyım abi,tanıştığımıza sevindim
Yolu biliyorum da kaynarcada cok gezip tozmadığım için bilmiyorum köylerin isimlerini.Bende kaynarca da eskiden bizimköyün mahallesiydi şimdi ortaköy oldu.Ortaköylülerin güpür brode atelyeleri var.Benim bahsettiğim atelye AS tavuğa kaynarcadan giderken yolun sağında çeşme var oradan sağa döndüğünde eskiden tavuk çifliği şimdi güpür atelyesi olan bir yerde bu olay başıma geldi.
gordugum kadari ile torpak direncleri dusuk gibi minimuk 3 ohm olmali degil miydi? bir yerde kisa devre var gibi.
uzaklaştırınca azalma oldu ibaresi kullanmadım.zaten soruyu bu şekilde sordum.uzaklastirinca azalma oldu dediniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?