Konu Sah KAYSERİ Profesyonel Üye Katılım 13 Ocak 2010 Mesajlar 2,948 Puanları 515 Yaş 33 Konum Kayseri 8 Ağu 2014 #11 @mehmetkose farklı cevap gelmeyince soruyu takip etmeyi bırakmıştım. Tevafuk bi abi söyledi cevap geldiğini o günden beri ilk defa giriş yaptım.
@mehmetkose farklı cevap gelmeyince soruyu takip etmeyi bırakmıştım. Tevafuk bi abi söyledi cevap geldiğini o günden beri ilk defa giriş yaptım.
skarakose Üye Katılım 9 May 2014 Mesajlar 156 Puanları 16 Yaş 51 28 Eki 2014 #12 KAYSERİ' Alıntı: Kendime değil. Yakın bir dostumuz rica etti Elektronik kısmını sen yaparsın diye öyle yani Genişletmek için tıkla ... Faruk bey merhaba Kingservoları USB kartta calıştırabildiniz mi? iphone'umdan gönderildi.
KAYSERİ' Alıntı: Kendime değil. Yakın bir dostumuz rica etti Elektronik kısmını sen yaparsın diye öyle yani Genişletmek için tıkla ... Faruk bey merhaba Kingservoları USB kartta calıştırabildiniz mi? iphone'umdan gönderildi.
Konu Sah KAYSERİ Profesyonel Üye Katılım 13 Ocak 2010 Mesajlar 2,948 Puanları 515 Yaş 33 Konum Kayseri 29 Eki 2014 #13 skarakose' Alıntı: Faruk bey merhaba Kingservoları USB kartta calıştırabildiniz mi? iphone'umdan gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Maalesef yapamadık Sizin bir bilginiz var mı bu konuda
skarakose' Alıntı: Faruk bey merhaba Kingservoları USB kartta calıştırabildiniz mi? iphone'umdan gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Maalesef yapamadık Sizin bir bilginiz var mı bu konuda
skarakose Üye Katılım 9 May 2014 Mesajlar 156 Puanları 16 Yaş 51 29 Eki 2014 #14 Bende cnc yi kingservolu Mach 3 e çevirmek istiyordum onun için sormuştum iphone'umdan gönderildi.