Suat_Korkmaz
Profesyonel Üye
Benim AKZ250 gumruge takilmis.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Geçmiş olsun mu denir bu durumda ... neden acaba limit mi yüksek, gümrükçü insiyatifi mi önceki konulardan dhl ile getirteceğini sanmıyorum Abi?Benim AKZ250 gumruge takilmis.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Bülent bildiğim kadarıyla yurt dışından yılda 5'ten fazla alışveriş yaparsan fiyatına bakmaksızın gümrüğe tabi tutuyorlar. Benim 5'i geçmiş olabilir. Bu yüzden 75 euronun altında bile olsa gümrük vergisi alacaklar. Yalnız benim paket İstanbul gümrüğüne girdi ve çıktı. Bir de Ankara'da gümrük var. Eğer oraya da girerse (İstanbul'daki gümrük karar veriyor) vergi vereceğim demektir. Girmeden bana gelebilir de. Bakalım, pazartesi belli olur.
Tut ki gümrük senin yasaklı olmayan 75 euro altında aldığın ürününe inanmadı . Fiyat vs. ve kendi fiyat belirledi gümrük vergisi çıkardılar. Hemen alışveriş yaptığın sayfanın çıktısını ve kredi kartı güncel işlemlerin çıktısını alıp mail atıyorsun. Diyorsunki ben bu malı 14 dolara aldım üründe şu , bakın kredi kartımdan da14 dolar ödedim. Onlar gerekli kontrolleri yaptıktan sonra düzeltmeyi yapıp sana paketi ulaştırıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?