Yok yanlış ifade ettim, su arıtma firmasında ki ampul ile benim elimde ki ampul aynı marka model. Sorun şu ki benim elimde ki katalogda 90 watt yazan ampule, su arıtıcı firma 65 watt diyor.
Yok yanlış ifade ettim, su arıtma firmasında ki ampul ile benim elimde ki ampul aynı marka model. Sorun şu ki benim elimde ki katalogda 90 watt yazan ampule, su arıtıcı firma 65 diyor.
ben cahil, okuduğuma gördüğüme inanırım. benim için 90 watt = 90 watt. onlar için 65 watt ise diyecek bir şeyim yok. ben fransız. ve yorumlarımı unut ben hatalıyım.
Yok yanlış ifade ettim, su arıtma firmasında ki ampul ile benim elimde ki ampul aynı marka model. Sorun şu ki benim elimde ki katalogda 90 watt yazan ampule, su arıtıcı firma 65 watt diyor.
Teşekkürler. Yalnız bende ki GHO843T5L değil GHO846T5L.
Ama yarın bu firma ile bir iletişime geçeyim belki bir yol gösterirler.
ben cahil, okuduğuma gördüğüme inanırım. benim için 90 watt = 90 watt. onlar için 65 watt ise diyecek bir şeyim yok. ben fransız. ve yorumlarımı unut ben hatalıyım.
Estağfurullah ustam bende sizinle aynı fikirdeyim. Anladığım kadarı ile satıcıların elinde hangi balasttan varsa bu ampulün balastı budur deyip geçiyorlar Vah benim canım ülkemin halime, para kazanma hırsı milletin gözünü kör etmiş.
Teşekkürler sn. arkaplan. Evet ampul model ismi de geçtiğine göre aradığım balast bu gibi duruyor. Ve galiba iç piyasadan tedarik edilebilecek bir şey değil gibi. Araştırdığım kadarıyla T5 florasana uygun en yüksek çıkış gücüne sahip 80 wattlık balastlar var Philips ve Osram firmalarının piyasada. 10 watt ile elimde ki ampule küçük geliyorlar.
Peki başka bir soru sorayım. 90 wattlık T5 florasana 80 wattlık balast takarsam ne olur? Florasana veya balasta zarar verir miyim?