yavuzz Üye Katılım 14 Eyl 2007 Mesajlar 483 Puanları 1 31 Tem 2009 #11 bildiğim okuduğum kadarıyla TEOS adlı bir program var fakat ne programı bulabildim nede crack bulunabiliyor ama bir araştır derim
bildiğim okuduğum kadarıyla TEOS adlı bir program var fakat ne programı bulabildim nede crack bulunabiliyor ama bir araştır derim
orhantarikci Üye Katılım 20 Eki 2006 Mesajlar 109 Puanları 6 Konum Denizli 31 Tem 2009 #12 Arkadaşlar Automation studio programını araştırın ben çok fazla üstüne düşemedim ama pistonlar motorlar plc vs tüm ekipmanları ekleyerek sistemi çalıştırabiliyorsunuz. Yazılımın sitesi. *************************** Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Eyl 2009
Arkadaşlar Automation studio programını araştırın ben çok fazla üstüne düşemedim ama pistonlar motorlar plc vs tüm ekipmanları ekleyerek sistemi çalıştırabiliyorsunuz. Yazılımın sitesi. ***************************
yavuzz Üye Katılım 14 Eyl 2007 Mesajlar 483 Puanları 1 31 Tem 2009 #13 teosu bulamıyorum bari bunu bulabilsem çok iyi olacak