burhangok601
Üye
Değerli arkadaşlarım iyi geceler , bilgisayar teknik servis ve web tasarım işiyle meşgulüm , ilk defa bir güvenlik kamerası işi aldım ve benim için çok zor bir başlangıç oldu . İlk projem hakkında bilgilere ihtiyacım olduğunu hissettim . Kurulum yapacağım yer bir süt çiftliği ve 25 dönümlük bir araziye yayılmış durumda. Kameraları konumlandıracağım yerler ile eve koyacağım kayıt cihazı arasında her birinde yaklaşık 300 metre uzaklık mevcut . Yaptığım araştırmalar sonucunda 4+1 kabloların bu uzaklıktan görüntü alamadığını okudum ve rg6 u6 kablo kullanmam gerektiğini bu kablolarım 300 400 metreye kadar sorunsuz görüntü aldığını okudum . Ancak burada sıkıntım elektrik hattı konusunda . Bütün kameralar birbirinden ve kayıt cihazından çok uzakta.kameraların yakınlarında elektrik tesisatı yok. Bu konuda biraz çaresiz kaldım ve tecrübeli arkadaşlarımızın bilgisini almak istedim . Bir diğer sorumda gece karanlık çöktüğünde bana 100 metre görüş mesafesi sağlıycak kamera modeli hakkında . Sizin tavsiyeleriniz ne olur bu konuda . Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.İyi forumlar.