Ibrahimdrej
Üye
Bu kontrol nasıl yapılıyor yerel radarlarla mı?Şu sıralar drone larla yapılan gizli çekimler ve farklı amaçlar güdülerek kullanılmar yüzünden bu uygulamalara yani görüntüleme işine sınırlama getiriliyor. Sırf kötü niyetle kullanımdan dolayı.
Kullanırken dikkatlı olunuz.
Aklıma bir şey takıldı şimdi bu alınıp verilen veriler RF,Biz kullandık tan sonra,bu sinyaller hala havada yada atmosferde kalıyormu.Eğer kalıyorso bu sinyal izleri takip edilerek,nerelerde dolaştığımız anlaşılırmı?
Bu aralar donanım hackı ile uğraşıyorum.
Birde donanim hacki ile bende az cok ugrasiyorum isine en cok yara yacak sey arduino. Arduino ile ir,2.4 ghz,27 mhz wifi sinyallerini okuyabiliyorsun
Arkadaşlar rf sistemler üzerinde bulunan sarmal veya düz basit görünümlü antenlere eğer bilgi sahibi değilseniz müdehale etmeyin.O beğernmediğiniz antenlerin özel hesaplamaları var.Kaç cm kaç mm gibi.Ve bazılarında bakır haricinde materyeller kullanılır.Eyer 2.4 ghz ise zaten genelde 1-2 km mesafeli olur anten uzatsan bile sinyalin sagliyini billemiyorum ama sunu denedim ki dron kartinin üzerinde yada biyerlerinde bir adet kalin kisa kablo olacak uzun ince bir kablo ile dronun 4 bir kolunu sarcak sin seri bir sekilde fazla sık olmadan vr en son kabloyu oraya iyi bir sekilde sabitlemen lazim yoksa kazalara sebebiyet verebilir (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?