Uzaydaki uydular devamlı video kaydı yapabiliyor mu?

elek

Profesyonel Üye
Katılım
24 May 2006
Mesajlar
2,911
Puanları
318
Yani normal güvenlik kameraları gibi..o zaman ne olacak..
ıssız bir yerde ,şehirden uzak bir yerde, karayolunda veya şehrin göbeğinde gerçekleşen bir olay kayıt edilmiş olacak, ayrıntılı bir şekilde.
suç işlenmiş ise açığa çıkacak.
 
Yok öyle bi dünya, hangi bir yeri çekecek o alet. Koskoca dünya bu. Kısacası imkansız
 
Bilgileri sıkıştırma işlemleri çok gelişirse belki dediğiniz yapılabilir.Mesela 1 tb ı 1 mb a kadar sıkıştırılabilse idi hayal gibi ama akıl işte düşünmeden edemiyor Bana imkansız gibi gelmiyor farklı çözümlerde üretilip kayıt altına alınabilir ilerde.Tabi tek bir aletle yapılması imkansız gibi ama dünyayı üstten ikiye böl yatayda da ikiye böl oldu sekiz parça ( parçalar çoğaltılabilir) her parçayı takip edecek uydular yerleştir.
 
Dünya için düşünmemiştim.
Sadece tek bir şehir için yapılabilir gibi, kimbilir belki yaptılar..
 
Arık herkesin evine kadar giriyorlar geçenlerde marka vermiyeyim hd televizyonun içine yerleştirilmiş bir kamera ile insanların evleri gözetleniyordu internete bağlanınca direk kamera devreye giriyor. not:firma bunu kabul etti....
 
Televizyondan edindiğim bilgiye göre, uzaydaki uydularda bulunan kameralar, ciddi boyutta enerji sarfediyor, dolayısı ile günde birkaç fotoğraf çekme kabiliyetleri var.
 
Katılamıyorum, bir iğne deliğinden bakarak etrafı ne kadar görebilirsin? Bir tek Allah (cc) her yerdedir herşeyi görür.
Meteoroloji etki eder bir de şehir topolojisi var binalar, köprüler, ağaçlar, araçlar vb... Artı ülkenin uyduyu fırlatma konumlama amacı varken senin benim canımın değeri yok maalesef!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…