Ar-kur-Tek
Profesyonel Üye
telsiz telefon ve nokta vuruşlu printer var, iki cihazıda masadan kaldırsam bile genede işe yaramadı.
Nasıl masaymış merak ettim açıkçası.Resmi yok mu?
telsiz telefon ve nokta vuruşlu printer var, iki cihazıda masadan kaldırsam bile genede işe yaramadı.
sabah gönderirimNasıl masaymış merak ettim açıkçası.Resmi yok mu?
masada vibrasyon yoklaptop fanı ve diğer bi sebeb ile masada vibrasyon varmı kontrol ediniz
hayır öyle bir deneme yapmadım ama telsiz telefondan şüpheleniyorum, sinyal bozuyor olabilir diye bir tahminim var. bir tadilat durumu var masa ve konum değişikliği olacak, onu bekliyorum şuan açıkçası, başka bir türlü çözüm bulamadım malesefSelamlar, laptop ile masanın arasına bir bariyer koyup denediniz mi? Kitap, karton, gazete veya benzeri. Arasında ne kadar mesafe olunca bozulma başlıyor?
uzatma kablosunu değiştirsemde sadece duvardan adaptör bağlasamda durum aynı, touchpad çalışmıyor
O telsiz telefon deyil cemır olmasınmasada vibrasyon yok
hayır öyle bir deneme yapmadım ama telsiz telefondan şüpheleniyorum, sinyal bozuyor olabilir diye bir tahminim var. bir tadilat durumu var masa ve konum değişikliği olacak, onu bekliyorum şuan açıkçası, başka bir türlü çözüm bulamadım malesef