ufak tefek aksaklıklarım kaldı,
elle kontrolde velocitly 3500 leri gördüm mach3 frekans limit seviyesini geçti uyarısı bile verdi... su an 1400 e ayarladım (acceleration ayaraları 350 ) hala test ediyorum..
ancak bir demo kesim işi verdiğim de işi bitirirken proglem yok fakat iş bitip home yapınca takılıp kalıyor o yüzden 1400 leri test ediyorum..
Artcamda kesme hızını şu an 250/500/750 olarak test ettim .az önceki videodan sonra panonun içine koyduğum inverter'in voltajını kesip denedim.
artcam kesme hızı 500 seviyesinde test ettiğim 3d demo kesim'de X exsendi atlama düzeldi gibi...step motor ısısı 40 -50 derece gibi 5 saattir çalışıyor..
su an yorum size cevap yazarken .. kesim devam ediyor .ama kesime ara verip yeniden Artcam kesme hızı 750 de oluşturduğum dosyayı kesime verdiğimde her exsende ara sıra bu atlama sesini duydum .. su an kesme hızı 500 olarak ayaraldığım 3d kesim dosyasını tektrar kesime verdim 10 dakikadır atlama sesi duymadım 2 saat daha takıp edicem ...
Atlamayı ölçmedim makinayı evden çıkartamadığımdan daha kesme nasip olmadı o zaman kontrol etmek istiyorum doğrusu öyle olur diye
yinede beni tatmin etmeyen birşeyler var içime sinmeyen inşallah çözülmeyecek bir şey yoktur..
ve bir soru daha 34voltla besliydi su an 24 yaptım tekrar 34 volt vereyimmi tb6600 de sıfır ısınma var ...