V/f kontrol

bulzaf kardeşim demek istediğin şimdi daha net ve açıklayıcı oldu, trafodaki akı olayini cok iyi bildigim icin bu anlattigini anlamam gayet kolay oldu şimdi tşk ederim
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
şimdi o zaman su soruyu sormak lazim o zaman biz hız kontrolu icin neden v/f orani orantılıdır akı formulunu uyguluyoruz o zaman? bu kontrolun tam olarak nasıl yapıldııgını kim anlatabilir?
 
yani su manada soruyorum akımız yükten bagimsiz cünkü hep sabit kaliyor e biz v/f oranini değiştirirsek sadece hava boşlugundaki akı değişiyor ama bu akının herhangi bir fonskiyonu yok yukaridaki aciklamalara göre öyleyse nedir işin sırrı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…