merhaba arkadaslar vaıllant vuw tr 202/3-3 r2 model kombım var peteklerı ısıtma modunda calısmaya basladıgında su basıncı artıyor 3.6 psı a dayanıyor ve fotografını paylasacagım kırmızı valften su atmaya baslıyor kombıyı durdurunca su basıncı ayarladıgım degere ınıyor sıcak su acınca basınc 0 a dusuyor sonra petek konumunda basınc yenıden yukselıyor sorun nerede olabılır
Geçmiş olsun gizli menü nasıl çıkartıyorsunuz? Ve çıkış nasıl sağlanıyor? Bende 202/5 sanırım var.
D0 - D1 - D2 değerleri neyi ifade ediyor ve kaç olmalı....
Cevaplar için teşekkürler.siz bu kombiden anlıyorsunuz anladığım kadarıyla arkadaşımın ve benim kombim aynı d0 bende 18 onda 20.....D1 bende 5 onda 3.......D2 bende 20 onda 14 bunun sebebi nedir bu değerler neden farklı ve ne anlamı var....kaç olmalı ...27 sayfa
Ek A Servis seviyesi – Genel bakış
Uzman seviyesi → Teşhis menüsü →
28 / 29 / 30 sayfalara bakınız !!!
https://www.vaillantmerkez.bayiminternette.com.tr/upload/pdfdosya/turboTECproplusmnt5.pdf
https://forum.donanimhaber.com/vaillant-kombi-ayar-hakkinda-atmotec-turbotec-plus--101164672-5
Cevaplar için teşekkürler.siz bu kombiden anlıyorsunuz anladığım kadarıyla arkadaşımın ve benim kombim aynı d0 bende 18 onda 20.....D1 bende 5 onda 3.......D2 bende 20 onda 14 bunun sebebi nedir bu değerler neden farklı ve ne anlamı var....kaç olmalı ...
Hepsini 15 yaparsan daha iyi verim alırsın. Biraz gaz sarfiyatı artar amaÇok teşekkürler genleşme tankına biz hava basabilirmiyiz acaba...
Kendi soruma kendim cevap vereyimtanka hava bastım test ettim sıkıntı yok gibi duruyor aklıma takılan şey bu tanktaki hava pompayi desteklemek rahatlatmak için degilmi sistemdeki basınçla ne alakası var. Vaillant kombilerde bulunan gizli menüde ki d0-d1-d2 değerleri neyi ifade ediyor ve kaç olmalı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?