Suat_Korkmaz
Profesyonel Üye
Allah kabul etsinHac için Suudi Arabistan'daydım. Bayadır uğraşamadım bizim işlerle.. Kaldığımız yerden devam.
Allah haccınızı kabul etsin. Allah mübarek etsin.Hac için Suudi Arabistan'daydım. Bayadır uğraşamadım bizim işlerle.. Kaldığımız yerden devam.
Şöyle yeni bir video var. Vakum değerlerini vermiş.
siz gerçek bir hac vazifesi yapmışsınız.Orası öyle maalesef. Alman malı pek yok. Dediğim gibi geneli japon malı. Belki çok Elektronik olan ürünler amerikan. Mesela ses sistemler genelde JBL. Ve zaten o da pahalı ve kaliteli.
Zaten amerikalılar maalesef sistemi ele geçirmiş orada neyse... Ama halkın gönüllerini ele geçirememişler. Hem de suud askerlerinin, polislerinin bile...
Size "Ertuğrul benim kahramanım" diyen, nasılsın diye(türkçe) beni yoldan çeviren komanda Tarık'tan, iPhone kullanma diyen(olaylar üzerine) polislerden, baya bir bölük asker/polisin ortasında onlara "ol deyince olduran" çektirmemden, havalimanında Ertuğrul deyince heyecanla banko arkasında toplanan 8-10 polisten, belki 40-50 polisten aldığım telefon numaralarından, hepsiyle tek tek çekildiğim fotoğraflardan... hangisini anlatayım bilemiyorum. Ama gönülleri ele geçiremedikleri kesin. Hatta bir pilotla Atak muhabbeti dahi yaptık. Adama skorsky'mi Atak mı deyince... Atak isterim diyor. mpt-76'yı biliyorlar. Hatta canik diye bir marka varmış. Ben de onlardan öğrendim. Favorim diyor. Eşdeğeri mi vs diye bakmıyorlar bile..
Ki bunları konuştuğumuz sırada bu krallığın Yemen'den yaptığı çocuk katliamı vuku bulmuştu. Onları da konuştuk tabi. Ama buranın mevzusu değil.. Benim dar çevreden çıkardığım istatistiğe göre ülkenin askeri silahlı gücünün belki %80'i Türkiye'den yana...
Dolayısıyla o japon makinalar bir gün eğer muadilini yaparsak Türk makinaları ile değişir. Hiç şüphem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?