@serkan_48 in yardımıyla elimdeki buzdolabı ekovatını çalıştırdım. Termik vs. yi söktüm. Sonra kayın ağacına 6mm fitil için 4.5x4,5mm fitil kanalı açtım. Ve videodaki gibi pod yapıp bağladım.
Sonuç elle kopartılmıyor. Sadece sanırım kanal dar oldu ve tam ezilmedi fitil. Çok az sağa sola oynuyor gibi. Yarın yeni bir pod yapacağım biraz daha derin olacak. Ve böylece sağa sola oynuyor mu anlayacağım. Veya sağa sola çok hafif esner gibi olması ekovatın vakum kapasitesi alakalı olabilir? Bu kapalı sistemde ekovat ortalama kaç cfm? lt? m3 vakum yapıyor onu tespit edebilir miyiz?
İşin garip tarafı o kadar CNC'ci ye sordum "küçük parçaysa uğrama, olmaz, olmaz o" vs demişti. Yani şu çok hafif oynama olmazsa bu süper bir sistem.
Evet işte zaten dibe basıyor. 3d modeldeki gibi ortada + işaretine oturuyor. Fakat bu yüzey alanı yeterli olmaz bence. o yüzeyde rubber birşeyler olsa tam tutar. Bir sitw buldum bu tarz malzemeleri parça parça satıyor. Eve geçince vereceğim adresi. hem de kompresörü çekeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?