Arkadaşlar merhaba 12 kişilik bi nöbet listesine ihtiyacım var. Çalışma şekli 2 gündüz 2 gece 2 off
Yalnız 1 kişi gündüz sabit kalıcak 10 saat çalışıcak. Cumartesi Pazar izinli olucak şekilde nasıl ayarlayabilirim? Yardımcı olursanız eğer çok sevinirim ... Teşekkürler.
7/24 çalışan bir kurumuz. 4 asil bir yedek çalışanım var. 4 asil için haftada 40 saat çalışacak şekilde (bir hafta 7*24=168 , 4 kişi =160 saat. geriye kalan 8 saati ise yedek çalışan için ayırmak istiyorum), dönüşümlü bir vardiya sistemi lazım. yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba..
3 vardiya dönmek üzere gündüz , orta , gece şeklinde hafta sonu tatil
08:00,17:00 / 14:00,22:00 / 22:00,07:00 / saatleri olmak üzere toplam 14 kişi gece 2 kişi vardiyaya gelecektir , orta vardiya 4 kişi gelecek (degişiklikler yapılabilir sayıda) geri kalan personel gündüz gelecektir.. vardiya çalışma sistemi yapsakta 2.ay veya 3.ayda haksız dagılım oluyor bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim... saygılarla..
2 tane gündüze gelen personelim var.10 tanede nöbet tutabilen personelim var.ben gun icinde fazla personelim olsun istiyorum 16-08 olabilir ama personelin fazla mesaiside cikmamasi lazim.bir turlu ayarlayamadim.nobet tutan kisi sayisi 3 olacak.gunduzde olan kisi sayisi da gunduzculerle birlikte en az 3 kisi olabilir cok olmasi tercihimdir.bu konuda yardim ederseniz sevinirim tesekkurler.
2 tane gündüze gelen personelim var.10 tanede nöbet tutabilen personelim var.ben gun icinde fazla personelim olsun istiyorum 16-08 olabilir ama personelin fazla mesaiside cikmamasi lazim.bir turlu ayarlayamadim.nobet tutan kisi sayisi 3 olacak.gunduzde olan kisi sayisi da gunduzculerle birlikte en az 3 kisi olabilir cok olmasi tercihimdir.bu konuda yardim ederseniz sevinirim tesekkurler.
hasta bakım personeli olarak çalısıyorum bir türlü vardiya listemizi yapamıyorlar 26 kişiyiz 16 bayan 10 erkek var 3 vardiya çalışıyoruz 08-16 15-23 23-08 şeklinde lütfen banada yardım edin
Selamlar sizden bir ricam olacak toplamda 4 kişi olacak şekilde 1 Kişi hafta içi 8-18 saatleri Çalışacak diger 3 kişi 3 vardiya dönecek şekilde liste hazırlamam gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim.